Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
РР Список на желби за подароци за Новата Година 18.12.2013 10:42:44
Bethany
Инспирирана од видеото од РР статија ТУКА КЛИК (обавезно погледнете, ако не сте досега), ја отворам темава за да запишеме што би сакали да добиеме за Нова Година, како подарок, од саканиот, другарка, некој близок.
Се разбира покрај желбите за здравје, среќа, пари, што е тоа што би сакали да добиеме како подарок, а се купува со пари? :)
Патем, ако не сме досега размислувале, можеби некој ќе ни даде идејата за нешто што би сакали и ние да добиеме, или па да подариме.
Ајде пишите, се надевам дека бевте доволни добри годинава, "Дедо Мраз" да ви ги исполни желбите
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 18.12.2013 11:19:00 >
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 18.12.2013 13:50:23
Melanija RR
Јас незнам што сакам и за роденден најчесто незнам
Вака од реални желби едни рамни чизми би ми дошле добро друга засега не ,за по дома немам потреба
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 18.12.2013 15:37:12
Мамичка85
Jas sakam da se porodam se kako sto treba da bide so moeto se vo red a posle ke si baram poklon od Dedo Mraz vo predmtena forma ke razmislam duri sum vo bolnica
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 18.12.2013 16:27:30
deluxe
Сакам чизми,кафени поможност,на висока штикла А може и бебифон стариот ми се расипа,цркнав трчајќи по скали горе долу дури спие Се направив ептен шланг
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 20.12.2013 13:31:17
Bethany
е мојов Дедо Мраз ми купил нешто, и го завиткал и го ставил под елка, ама не ми личи на депилатор, поголема кутија е Џабе отеков за депилатор, ај да не се жалам, сега едвај чекам да го отворам
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 20.12.2013 13:49:19
Mihaela 2010
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
е мојов Дедо Мраз ми купил нешто, и го завиткал и го ставил под елка, ама не ми личи на депилатор, поголема кутија е Џабе отеков за депилатор, ај да не се жалам, сега едвај чекам да го отворам
ajde otvaraj i kazuj sto ti donel...po toa ke zaklucime kolku si bila dobra ovaa godina sto izminuva
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 20.12.2013 14:33:10
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
ajde otvaraj i kazuj sto ti donel...po toa ke zaklucime kolku si bila dobra ovaa godina sto izminuva
Леле, не можам, имаме договор, таму за Нова Година, или евентуално некој ден пред. Ме зеза дека ја обележал хартијата па ќе видел ако сум отварала Инаку ја трескав кутијата од сите страни и ја опипував што би можело да биде, ама не можам да погодам. Овака тензијата е поголема
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 20.12.2013 15:49:14
deluxe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Точно Бетани, со пари не се купува, ама заради пари се губи
Затоа таква некоја сакам, волшебно чиста
Палешка,тоа со другарката е реткост во денешно време,баш како дијамант да бараш јас си имам еден таков дијамант,ама далеку ми е , преку мориња и океани и многу ми недостига баш сега....
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 20.12.2013 16:12:46
Mihaela 2010
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Леле, не можам, имаме договор, таму за Нова Година, или евентуално некој ден пред. Ме зеза дека ја обележал хартијата па ќе видел ако сум отварала Инаку ја трескав кутијата од сите страни и ја опипував што би можело да биде, ама не можам да погодам. Овака тензијата е поголема
Hmmm pogolema kutija...moze da e mobilen telefon... jas taka koga go dobiv zavitkan poklonot,bese vo pogolema kutija,prvo pomisliv deka e nekoj parfem ama iskoci mobilen
RE: РР Список на желби за подароци за Новата ... 21.12.2013 23:11:05
Felly RR
Е мами, да ти кажам ми ги отвори очите, да почнам понаголемо и јас да размислувам. Е па ако ја чита Дедо Мраз темава - јас сакам машина за сушење алишта!!!