Корисници на оваа тема: никој
Страница: [1]
Корисник
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 4.1.2014 12:00:48
deluxe
Палешка браво за темава Во многу ситуации песните го опишуваат тоа што го чувствуваме Јас ја избрав Desert Rose како краток опис на тоа поле
_____________________________ „ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 4.1.2014 12:03:15
nataly86
Прво што ми падна на памет Ајде да летаме
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 4.1.2014 15:56:36
Yummy Mammy
Daleko si, daleko si, neko te drugi ima...
_____________________________ There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 4.1.2014 17:49:52
Палешка РР
Често е и вака У твојим колима
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 4.1.2014 22:50:18
mommy_angels RR
Најчесто вака HOT HOT HOT ама во последно време нешто закапавме,па вака е Сад те има,сад те нема
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 6.1.2014 17:13:04
cacisk
Потсети ме што то беше љубав (секс)
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 6.1.2014 21:26:33
Defne90 RR
TO THE MOON AND BECK Savage Garden
_____________________________ Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 7.1.2014 2:12:29
Goddess*
Momentalno ni e Daj mi,daj mi ziti sve(mazle),ne ne ne ti davam(jas) i taka se nategame dodeka po pametniot ne popushti
< Поракaта ја уредил Goddess* -- 7.1.2014 2:15:06 >
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 7.1.2014 15:44:54
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Goddess* Momentalno ni e Daj mi,daj mi ziti sve(mazle),ne ne ne ti davam(jas) i taka se nategame dodeka po pametniot ne popushti ме изнасмеа Goddess*, најхит ми е вашава.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 8.1.2014 9:42:33
Палешка РР
Мала је дала
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 9.1.2014 0:40:28
bucko mal
Stani mome da zaigras da te gledam vesel jas ........
_____________________________ You have to dream if before you can do it.
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 9.1.2014 9:58:03
AneLav RR
Wild Thing - The Troggs Можеби е поредок од претходно но се уште е ваков, ќе видиме до кога
_____________________________ Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 9.1.2014 11:03:29
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal RR Stani mome da zaigras da te gledam vesel jas ........ Нешто во овој стил, ха ха ха
_____________________________ Обиди: 5,5 години 2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати Верувај во чуда!
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 9.1.2014 14:57:18
Палешка РР
Сношти Ти немаш права на мене Денес смеа ме фаќа
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 13.1.2014 9:38:59
Mihaela 2010
Vo sabotata- Pileto mi pee rano na sabajle (taa ja ispeavme)
_____________________________ Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 13.1.2014 12:04:07
miana
Раке пуке,раке шлаке
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 13.1.2014 15:08:12
Mihaela 2010
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Раке пуке,раке шлаке hahah demek se bese rucni rad?
_____________________________ Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
(Одговор на членот miana )
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 13.1.2014 15:20:02
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Раке пуке,раке шлаке hahah demek se bese rucni rad? Aaaa ne, ne greska si...Ajde izguglaj vidi sto znaci pesnata :) hahhahaha klik eve jas najdov http://www.youtube.com/watch?v=xUGnRY1mUiE
< Поракaта ја уредил miana -- 13.1.2014 15:21:18 >
RE: Опишете го вашиот сексуален живот со насл... 13.1.2014 21:57:39
mommy_angels RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Раке пуке,раке шлаке hahah demek se bese rucni rad? Aaaa ne, ne greska si...Ajde izguglaj vidi sto znaci pesnata :) hahhahaha klik eve jas najdov http://www.youtube.com/watch?v=xUGnRY1mUiE Незнам од каде се сети за ова ,ама слатко ме изнасмеа
(Одговор на членот miana )
Страница: [1]
Анкета
Домашна работа.пеперутка16 Со какви домашни работи најчесто се занимава вашиот сопруг?