kikicka -> RE: Тестови за бременост (6.7.2012 8:45:13)
|
Честитаа,иста ситуација како мојата,џабе ке купувашп тест,оди директ на гинеколог да си почниш со водење на бременост. [sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: busavka Поздрав до сите!!! Јас сум малку збунета уште од сабајле, помогнете ми! Ми доцни веќе 9 ден, и вчера си купив SureCheck, за секој случај да проверам до кај сум. [sm=smiley36.gif] Досега немам правено тест, и сабајлево мислам дека се направив според упатството, ставив 4 капки во прозорецот за урина, и веднаш го тргнав капачето, кога таму Т веќе обоена исто и C, дури Т со појака боја од C [sm=zmeden.gif] јас мислев треба после 5 мин да се покаже резултатот и затоа сум збунета не знам дали да се радувам и да го израдувам мм или само погрешно го направив тестот? Дури и после 5 минути, Т си остана јако обоена, а C и таа е обоена но нешто побледо за разлика од Т. Дали треба да се радувам, или сепак грешам? Денеска како и да е планирам да земам уште еден тест, ама нз што значи првиов, ако има некој идеја пишете ми ! Убав ден на сите!
|
|
|
|