Вашиот живот како книга со наслов... (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Defne90 RR -> Вашиот живот како книга со наслов... (17.5.2014 0:27:43)

Кога вашиот живот би бил книга кој би бил насловот кој би и го дале.Поведени од вашите животни случувања и ситуации,поведени од тоа низ што се сте поминале во животот,укоричете го во книга и дајте го оригиналниот наслов.Ајде јас да почнам прва, мојата вака би гласела:
ТИВКАТА БУРА ВО ЖИВОТОТ НА ЕДНА ЖЕНА

deluxe -> RE: Вашиот живот како книга со наслов... (17.5.2014 0:32:58)

[sm=bravo.gif]Дефне за темава.Инаку јас многу пати сум помислила да му дадам наслов на мојот живот ,и се нешто ми иди како: "Мисија"[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
Мислам дека сите сме на земјава на некоја мисија[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Палешка РР -> RE: Вашиот живот како книга со наслов... (17.5.2014 6:42:30)

Бунтовничка [sm=smiley36.gif]

Така ќе се вика книгата [sm=zz_redcarded.png]

Martins mom -> RE: Вашиот живот како книга со наслов... (17.5.2014 9:56:44)

Насловот за мојата животна книга допрва ќе се измисли, зашто сметам дека моето време допрва следува. Од она што ми се случуваше досега, книгата би се викала ВО НЕСРЕЌА - СРЕЌА...ама сепак осеќам дека допрва ме очекува нешто големо[sm=smiley36.gif]

niki -> RE: Вашиот живот како книга со наслов... (27.5.2014 22:48:16)

paaaaa zavisi koj zanr bi bila knigata
da receme ako e ljuboven roman togas naslovot bi bil Ljubov na dalecina
psiho drama bi bila Vnatresen poriv
komedija Kako ja ubiv svekrva mi
na tema roditelstvo 10 nacini kako sigurno da go naucite deteto da spie vo vasiot krevet
[sm=smiley36.gif]
interesna tema

sandriana RR -> RE: Вашиот живот како книга со наслов... (28.5.2014 10:03:23)

хехехехе Ники, ме насмеа жено со насловиве - браво за креативноста [sm=smiley36.gif]

Мојот животен наслов до сега - ух, тешко да дефинирам - Борба и искушение - пат кон среќата. Малку драматично звучи [sm=smiley36.gif]

princessa -> RE: Вашиот живот како книга со наслов... (29.5.2014 19:05:02)

Da mnogu intersna tema. Bravo!!!
Mojot naslov bi bil: "Iscrpna i vecna borba na potsvesta i svesta, kako iracionalnoto go potisnuva racionalnoto"[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Snowhite RR -> RE: Вашиот живот како книга со наслов... (30.5.2014 21:59:14)

Не сум баш κρеативна за наслови ама би била нешто во оваа смисла На сите да погодиш и паκ κρив
А би можело и нешто ваκа Κаκо да си ги задоволиш потρебите без ниκого да повρедиш
Κонтρадиκтоρни ви изгледаат можеби ама баш таκа е[sm=smiley1.gif]

mama_06 -> RE: Вашиот живот како книга со наслов... (31.5.2014 23:52:27)

Психолошки трилер хорор драма: ,,Ивона раководи со финансии``

caciana -> RE: Вашиот живот како книга со наслов... (27.11.2014 10:53:47)

Mojata kniga bi ja narekla:"Dirigent" [sm=smiley36.gif] Mojot zivot go dirigiram jas,pravam Toa sto mi odgovara,Ne dozvoluvam drugi DA mi go nasocuvaat zivotot vo nekoj tek.

mamicki -> RE: Вашиот живот како книга со наслов... (27.11.2014 11:22:58)

„Нерешителност“

Страница: [1]