Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Дали имате домашна слава и која е? 4.11.2009 19:41:37
Cacko
Dali imate domasna slava?Jas sum golem vernik baska sto gi sakam proslavite od tipot slava,imenden itn.Kaj moite ja slavevme SV.Nikola, a sega so mm ja slavime Sv.arhangel Mihail plus i godisnica ni e Sefte ni e godinava so bebce plus i mnogu sum vozbudena.Ako ima nekoi sto pravat slavi da mi dadt predlog za jadenja,nekoja ideja plus,imam golem merak godinava a eve ja blizi
< Поракaта ја уредил Julie -- 4.11.2009 20:16:49 >
RE: Дали имате домашна слава и која е? 4.11.2009 22:07:32
Еца
Не славиме ништо, но со мм сме разговарале дека во моментот кога ќе почнеме сами да живееме веднаш ќе си земеме слава. Јас многу го сакам тоа и верувам дека наскоро ќе ми се исполни желбата
RE: Дали имате домашна слава и која е? 4.11.2009 23:22:53
Bogdancanka
Ние со мм ја славиме Св.Костадин и Елена оваа година ни беше прва и неможете да замислите колку бев возбудена кога ни дојде денот цело време бев растрчана,нервозна како ке биде....да не пропуштам нешто.....али немавме пробле се помина во најдобар ред супер беше имав многу гости имаше место за сите и се беше како што треба на крај јас и мм бевме премногу задоволни зашто тоа за нас беше најувавиот ден сите роднини....пријатели...речиси сите ни дојдоа.Признавам имав и еден пропуст се случи тоа што најмногу се плашев имаше некои кои ги заборавив да ги поканам бев во голема збрка али ми простија сега за другата година ке си знаат.И фала богу тука беше мама,сестра ми,свекрва ми,деверите сите ми помогнаа во спремајне редејне маси,столови,сервирање......Мој совет Цацко само опуштено не се преоптоварувај ке видис се ке помине во најдобар ред.Јас дури и претерав со мезето прва година незнаеш како ке биде али догодина се ке биде полесно.Позззз
RE: Дали имате домашна слава и која е? 5.11.2009 11:44:05
ananikol
Nie nemavme slava i koga se rodi sinceto togas izraziv zelba da zememe edna kukna slava a da mozi i sinceto potoa da ja prevzemi i zatoa go odbravme Sv.Stefan po imeto na sinceto.Sv.Stefan e na 9-ti januari i sto se odnesuva do gosti od stranata na familijata nemame mnogu bidejki ovde kade sto ziveeme imame samo 2 semejstva no tuka se pijatelite.
RE: Дали имате домашна слава и која е? 5.11.2009 13:20:52
Сани
дома кај мама и тато ја слават Св. Никола а со сопругот од лани почнавме да го славиме Св. Јован. многу сакам слави обожавам да спремам! незнам оваа година како ќе спремам со бебушка може ќе ми помага
RE: Дали имате домашна слава и која е? 24.11.2009 19:01:26
bimbo
и ние славиме Св.Никола и куќна слава ни е и именден на синчето. и мислам дека е најзастапена слава во Македонија.Бидејќи се паѓа посно нај тешко ми е со спремањето , сакам секоја година да имам различно спремено освен сармата и гравчето кои не ги менувам. И затоа би сакала ако има некој посни рецепти да пише. Поздрав
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.