ivoni4ka -> RE: Што ве изнервира денес? (20.11.2015 9:59:52)
|
kako taka kapina ? lele e znaci kraj e veke so ova rabota gazdi( majka mi sto vika mecki da gi gazat) znaci uste 6 45 me iznervira mojot nov gazda doktor bez mal mozok. imeno ne bila sredena ordinacijata, a se e pod konec e sega na podot imalo 2 vlaknenca i pola list od drvjata i 2-3 ronki, mi se ide da se otepam , pa uste i vrega smrdela ordinacijata, kako nepedantna sum bila sum gledala kako samo da si otidam, na kartonot sum zaboravala grad da pisam [sm=zz_banghead.gif] mi ja napolni glavata so bumbari uste sabajle , a uste ne sum mu kazala deka sum bremena pa duri togas sto ke bide samo bog znae. a malku pomalku rabota ima odma jas sum kriva, oti sum sedela oti sum muabet pravela so koleskite pred vrata pred ordinacijata, sega i so pacientite oti sum pravela muabet, vakva licnost ne zapoznal za nemarna i nezaenteresirana vo negovite 27 godini rab ............ sega smisliv dr nedela ke mu kazam deka sum bremena i ako pocne da brmci pak ke mu se zakanam so tuzba za mobing na bremena zena i da dojdam so porodilno i ne se vrakam tuka podobro vo konfekcija ke rabotam otikolku tuka so isfrustrirani dzukeli
|
|
|
|