Melanija RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful Инаку девојки, и јас се збунив зошто 10 дена плус боледување без контрола на крајот на тие десет дена, но на извештајот секако нема бројка на денови. Исто како и вас, и мм мисли да седам дома до следниот преглед за приска на 18 ноември, кога ќе б идам 12+6, и најверојатно така и ќе направам. Мм е на пат и денес мајка ми беше кај матичната, која пак нешто измрчела, го затворила нејзиното боледување и дала препорака за продолжување пред комисија, и утре тоа ќе го брка мајка ми. Него, од кај излезе ова со тројца гинеколози, кај да ги најдам допрва??? Комисијата дава отворено боледување или одредува и број на денови? Процедуриве се очајни! ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina mm bese pred nekojden tamu da dostave dokumenti za komisisko boleduvanje i taka mu kazalei si ostanav na opravdano neplateno do testot. ne se maltretirav po doktori segano ako testot bide pozitiven ke prodolzam so boleduvanjata me sleduva 3 meseci boleduvanje i jas ne sakam da sum doma no sto se mora mora se na kraj kraeva toa ke mi bide najvazno od se ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful Инаку комисијата без проблем продолжила до 5 декември, но јас на преглед сум на 18 ноември па тогаш ќе знаеме дали ќе биде неопходно понатамошно лежење. Цел живот мрчам за трудници што седат на боледување од мрза и што бараат да им се пише патолошка без причина, и сега се урочив Додуша, не сум на патолошка, фала богу, и се надевам ова наскоро ќе се среди ИЗВОРНА ПОРАКА: blond А бе жени, ја сум нешто прирпостичка изгледа Нели патолошко боледување е боледување кое поради бременоста не можеш нормално да функционираш? т.е да си спречен да одиш на работа, да патуваш, да креваш тешко, да ис правена серклаж и сл. Ја со синко бев на боледување од 4ти па до крај на бременост, и ја си сметам дека сум била на патолошка, дека боледување ми се издаваше и продолжуваше поради проблеми во бременост. Сега сум со дијагноза анаксиозност , така земав 15 дена боледување да помине прво тромесечие и ќе барам на комисија да ме прати матичниот, секако сум со ризик за спонтан (ниско го носам, плацента превиа, претходен спонтан, патувам вк. 150км до работа и назад и така. Јас сум 11+3, во петок одам на 4д во Валандово. Едвааааааааај чекам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
(Одговор на членот blond)
|