Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
eve me i mene jas malku kasno na 19 10 2014 mi se rodi prvoto masko bebence zdravo malo slatko presrekna sum pozdrav do site trudnici i majki
Бидете среќни и весели ,и голем и умен да расте
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Драги рр-ки и јас се породив,на 10.12 дојде на свет моето синче срценце Сега веќе сме домче и се гушкаме навистина среќата и радоста се најголеми кога ќе се добие еден ваков најскапоцен дар.
linak да ви е жив и здрав малиот ,радост да ви биде
Нашата Gardenia се породи и на свет донесе ќеркичка! Здрава, жива, весела, убава на мама, да им носи само радост на родителите! Нека е здраво и живо новото Рингерајче, да ни се множат дечиња на нашата сакана Рингераја!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Жива и здрава да ти е ќерката Gardenia
само радост, смеа, среќа и убавини да ви носи во куќата!
ИЗВОРНА ПОРАКА: lolla
Нека е жива и здрава!!! Вечно радост да ви носи.
ИЗВОРНА ПОРАКА: tincule
Нека е жива и здрава весела, насмеана позз до мами
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Aiiii sto ubava vessssst...cestitki Gardenia,da ste zivi i zdravi,i lepotickata golema da raste
ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23
Cestitiki neka e ziva i zdrava zenskata!!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Cestitki DA e zdrava I ziva kerkickata,golema da rasti
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR
Честитки за ќеркиќката Гарденија, се најубаво жива и здрава малата принцеза и се најубаво за среќните мама и тато!
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.