LoveableMe RR
|
E па тоа ми е чудно, естрофем се дава за поддршка на оние кои имаат низок естрадиол, или не? Јас така знам, а кај мене е висок естрадиолот, а гледам лолла и натали86 сте пиеле естрофем...не ми се јасни ова докториве значи ич, ние како заморчиња, си играат со нас.... Само што ми се јави ембриологот, ми кажа дека од 14 јајце клетки, 11 се оплодиле, утре ќе следат како ќе оди делбата и ќе ми јават кога трансфер. Пијам и електролити, Изоспорт ми рече сестрата по литар на ден, има по 1,7л по супермаркетиве, сопругот ми донесе и еве ги пијам за баланс во организмот Kaжете ми земавте боледување 15 дена за ова, тоа е 20% од плата, а ми рекоа ако е до 1 месец боледувањето, било 10% од плата, ама не сум сигурна дали е така. Докторот рече, одмарање првите 4-5 дена и толку, после можеш на работа. Така што не знам што да правам, ако се утврди бременост, дали после тоа ви викале да одмарате или не?? Миличка30, те чекаме со убави вести денес надеж, добредојде, тука сме за дружба, жал ми е состојбата на сопругот, но пробајте побарајте повеќе мислења од доктори за тоа и пробајте со исхрана, макар и два да најдат некогаш, доволни се за исполнување на вашата желба, а за 4Д ако се гледа нешто дека не е во ред на ехото, може ќе ти направат проблем, не знам другиве ќе ти кажат. Тука сме за совет
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 9.10.2014 10:48:07 >