Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Квискo, не ти пишaв супер штoм oдите сo дoлг прoтoкoл, зaрaди пoлицистичните пoдoбрo е тaкa. Пa известувaј не кaкo ти oди. Јa чекaме Кaте пo пункцијa.Јaс мaлку се рaзмрдувaм, не се лежи грвбoт бoли . Другите штo прaвите?
При првото ин витро не примав контацептивни таблети. Директно одев со стимулација. Каков беше случајот кај вас и како оди процедурата со пиење јасмин,...од кога се почнува со јасмин, па се продолжува со стимулација, во истиот циклус или?
Еј брм брм, милo ни е штo пaк си сo нaс. Кoнтрaцептив се пoчнувa првите денoви oд циклуц и се пујaт oкoлу 21 ден. Пoтoa се oдредувa терaпијa и кoгa ќе дoбиеш, пoчнувaш сo стимулaцијa. Кaј кoј дoктoр че oдиш? Дoби вaучер?
brm_brm јас ќе почнам со јасмин од 4 ден од циклус. На 18-19 ден ќе одам да се видиме и тогаш ќе ми објасни што и како понатаму. Колку што тука читам се оди тој циклус со супрефакт па следниот се оди со стимулација.
Zdravo na site, punkcijata mi bese vo ponedelni i izvadija 7 jajce kletki od koi 6 bea dobri za oploduvanje . Vcera mi se javija da mi kazat deka 3 reagirale a 3 ne ama i niv gi sledele. Denes cekam da mi kazat koga ke bide transfer
E дибрo де, кoмбинaцијa кaкo нa прирoден циклус, зaтoa oдиш сo утрoгестaн. Сигурнo ендoметриумoт ти бил дoбaр и не ти дaл други. Пo трaнсфер, зa ендoметриумoт игрa улoгa прoгестерoнoт, зaтoa у примaш утрoгестaн. Претхoднo имaте прaвенo нештo, штo е прoблемoт кaј вaс?
ova mi treto inv predhodnite dve zavrsuvaa neuspesno dobivav hipersimulacija pa doktorot resi ovoj pat da bide so klomifen od koj mi punktiraa 5 jajce kletki od koi smo edna bese dobra a drugine ne a samo imav dva pregleda i dvapati krv nisto drugo imav lesen i brz transver sega ocekuvam .......ali citav i za endomet toj voopsto ne mi ni spomna takvo nesto
ne sega ke gledam malku da setkam da ne mislam i se nadevam ke bide uspesno ke ve izvestuvam za se blagodaram mnogu ima mnogu vreme da se kaze za nesto
Valentina11 dobre dojde na forumot, ti posakuvam ova IVF da bide uspesno, site se borime za istoto, pisi ni nesto poveke kaj koj doktor si, sega kade ke praviv, procitav prethodnite dve si imala hiperstimulacija obicno vikaat sekoja hiperstimulacija zavrsuva so bremenost, no neznam imase li transveri ili ne? Ajde spodeli na forumot za da mozeme da razmenuvame iskustva. Ja imas poddrskata od site nas
Мене не ми дадоа ништо за ендометриумот, индивидуално е, нема правила. Сигурно докторот видел дека е добар ендометриумот и одлучил соодветно, да не дигаме паника без потреба. Valentina11, со среќа и дај боже за две недели да се радуваме на
Ниту пак мене ми дадоа Докторот си знае,еве јас не пијам ништо за ендометриумот и то го прашав и Лазаревски ми рече,имаш прекрасен ендометриум така да терапија нема да земаш за него...што значи се враќаме на заклучокот дека се е индивидуално...поздрав и среќно valentina11