RE: Поранешна љубов! (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

fantom -> RE: Поранешна љубов! (30.3.2010 11:56:18)

Rossana posle toa so go napravil,iskreno toj ne go zasluzuva voopsto tvoeto vnimanie.Kolku i da si go sakala,ili go sakas,batali go ne e vreden toj za tebe,a ke izdrzis,znam,tesko e ama ke uspees veruvaj,vremeto leci se...
Uzivkaj si so srceto malo i so maz ti,doprva ke imas ubavi momenti vo zivotot za koi vredi da se zivee,a nego pamti go kako edna propadnata rabota,i si imala sreka so ne si so nego.

lukas -> RE: Поранешна љубов! (30.3.2010 13:52:08)

jas so site moi bivsi zboram so edno zdravo isto i mazot mi ...nitu toj ni jas ne sme ljubomorni...ako nemavme minato kako sto veli toj nemase sega da postoime jas i toj...samo so dvajca ne zboram...edniotme iznevervase...a drugiot ne mu zbornav ednas mu ja svrtiv glavatai sega hahaha toj ne mi zbora...so site sum se skarala na miren prijatelski nacin i mislam deka ubavo e da ostanes na edno zdravo...posto sepak site sme luge...dobro zboram dokolku ne ve povredile i ne zasluzuvaat...jas taka mislam...pozz

arh_diz -> RE: Поранешна љубов! (30.3.2010 15:00:30)

Na mene nekade pred mesec dena mi stigna e-mail od poranesna ljubov se iznenadiv i zacudiv sto mu teknalo da pise. Po posle eden dva e-maila go razbrav dobro sto saka .Zatoa nekogas ne e dobro da se stapuva vo brak taka mlad toj se ozeni na 10 godini a sega veke decata mu se porasnati i toj saka da seta

Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]