RE: Што купивме денес? (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Наше секојдневие

Порака

Џесика -> RE: Што купивме денес? (13.4.2012 19:25:47)

Аууу баклава најбоља, од Специјал, за 2 милисекунди ја излапав!!! Штрудлата за утре ја чувам [sm=smiley1.gif]

Ikana -> RE: Што купивме денес? (13.4.2012 20:01:09)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Јас сакам со фстаци...мхххх[sm=jezicek.gif]

Ljubovce -> RE: Што купивме денес? (13.4.2012 20:22:40)

Kupivme paticinja mn ubavi za Andrej,adidas belo so nebesno plavo,jas najmnogu mu se izraduvav :)

Luci -> RE: Што купивме денес? (14.4.2012 10:18:56)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Јас сакам со фстаци...мхххх[sm=jezicek.gif]

Леле кај го прочитав сега постов....ми се увртеа у глава чоколади со ф'стаци мљац мљац ама пусти инат...не се предавам....на диета сум[sm=smiley1.gif]

penelopa -> RE: Што купивме денес? (14.4.2012 12:24:36)

Вчера ми стигна освежувачот за воздух со јонизатор ептен се осеќа разлика и тоа за кратко време. Денес купивме намирници за торта и руска[sm=smiley36.gif] и две маички од Окаиди за [sm=duda.gif]

penelopa -> RE: Што купивме денес? (18.4.2012 11:19:36)

[image]http://www.toysrus.co.uk/medias/sys_master/8610452767720288.jpg[/image] нова играчка за [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/duda.gif[/image]  малку за промена време е да почне да црта[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] и патики за брат ми.

Pepelaska * -> RE: Што купивме денес? (18.4.2012 13:27:26)

Многу е убаво пенелопа, создравје да си црта Чирил , од каде го купивте ?

penelopa -> RE: Што купивме денес? (18.4.2012 14:21:27)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

[sm=jezicek.gif]Цирил се вика син ми. Инаку чудово се вика Tomy Aqvadoodle ко мушама е и има ко фломастерче што се полни со вода и со него се црта на подлогата- интесно направено без хемикалии и чуда. Ги купив од Baby Centar ама таква продавница во Мк нема. Ти пишав како се вика па може така ќе го најдеш.

kikicka -> RE: Што купивме денес? (18.4.2012 14:31:35)

Јас ке барамм сега во Хр,колку М`ни го земавте ?
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

[sm=jezicek.gif]Цирил се вика син ми. Инаку чудово се вика Tomy Aqvadoodle ко мушама е и има ко фломастерче што се полни со вода и со него се црта на подлогата- интесно направено без хемикалии и чуда. Ги купив од Baby Centar ама таква продавница во Мк нема. Ти пишав како се вика па може така ќе го најдеш.

Џесика -> RE: Што купивме денес? (18.4.2012 14:39:42)

Мислам дека во Теа-колорс има слично вакво... е сеа колку е слично...

penelopa -> RE: Што купивме денес? (18.4.2012 14:52:06)

Мислам дека беше околу 25 €.

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Јас ке барамм сега во Хр,колку М`ни го земавте ?
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Andriance -> RE: Што купивме денес? (18.4.2012 20:08:36)

Nie denes za [sm=duda.gif] kupivme kilibarno gerdance...eve vakvo isto

[img]http://www4.slikomat.com/11/0418/9nb-7e8440.jpg[/img]

Natuska85 -> RE: Што купивме денес? (18.4.2012 23:22:01)

Исто ко нашето[sm=smiley1.gif].Со здравје да си го носите и полесно да си ги вадите запчињата со него[sm=smiley31.gif]

Maca25 -> RE: Што купивме денес? (18.4.2012 23:56:08)

Денес конечно купив ново платно за даската за пеглање, па кога сум се распеглала...
Купив и кеси за вакумирање и зимската гардероба ја спакував во нив. Ми се отвори ептен простор во плакар.

Andriance -> RE: Што купивме денес? (20.4.2012 19:25:38)

Aaaaaaaaaaa denes so mm si kupivme kolaaa..eve vakva samo temno teget [sm=smiley36.gif]

kje pocastam na terasa - fino vremence

[img]http://www4.slikomat.com/11/0420/nz-used-m.jpg[/img]

Ikana -> RE: Што купивме денес? (20.4.2012 19:27:20)

Честито мечеееее[sm=smiley36.gif]

bombica -> RE: Што купивме денес? (20.4.2012 19:29:55)

Оооо мечка[sm=smiley36.gif]Со здравје да си ја возите

temjana -> RE: Што купивме денес? (20.4.2012 19:44:58)

оохохохо Андријанче ни мање ни више него цело мечкиште вие сте купиле[sm=smiley36.gif] Со здравје да си го возите со деца да го пуните и цел свет да го прошетате[sm=smiley36.gif] Инаку за ова нема баш така лесно да се извлечеш со едно виртуелно кафе, дури не не провозиш низ градот ни убав со отворени прозорци и гласна музика не ти се важи[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Maca25 -> RE: Што купивме денес? (20.4.2012 20:39:05)

Андријанче честито!!! Со здравје да си ја возите. И нас да не повозите некогаш!!

Andriance -> RE: Што купивме денес? (21.4.2012 1:56:43)

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

оохохохо Андријанче ни мање ни више него цело мечкиште вие сте купиле[sm=smiley36.gif] Со здравје да си го возите со деца да го пуните и цел свет да го прошетате[sm=smiley36.gif] Инаку за ова нема баш така лесно да се извлечеш со едно виртуелно кафе, дури не не провозиш низ градот ни убав со отворени прозорци и гласна музика не ти се важи[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ajhahahha ima i malo soncevo krovce..ima da go otvorime i kje rokneme muzice ahahhahaha

penelopa -> RE: Што купивме денес? (21.4.2012 12:16:36)

Денес купивме еден тон храна [sm=smiley36.gif] плус за мама фустан од Х&М и и за балетанки ко ниски чорапчиња(имаат попуст) и за [sm=duda.gif] две летни маички и тоа зеленкасти[sm=bravo.gif]

kikicka -> RE: Што купивме денес? (22.4.2012 18:04:21)

Денес и купивме на Л шатор,ваков модел само на розево со принцези и еве си го опреми со сите перници и си седи внатре како турчин на перниците
[sm=smiley36.gif] [img]http://www.comparestoreprices.co.uk/images/di/disney-princess-tippee-tent.jpg[/img]

meU87 -> RE: Што купивме денес? (22.4.2012 18:35:03)

Преубави сандали(само од напред отворени) со полна висока потпетица, цветни, совршени за пролет и лето [sm=metulj.gif]

Luci -> RE: Што купивме денес? (22.4.2012 19:35:53)

ИЗВОРНА ПОРАКА: meU87

Преубави сандали(само од напред отворени) со полна висока потпетица, цветни, совршени за пролет и лето [sm=metulj.gif]

Од каде ги зема и дали имаше плави? Такви ми се увртеле во глава и морам да најдам

dzigimigi -> RE: Што купивме денес? (22.4.2012 19:41:43)

Boja za zid,utre pocnuvam so bojadisuvanje Na sobata za bebusot ke bidecela lilava

Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>