RE: Што купивме денес? (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Наше секојдневие

Порака

vezilka RR -> RE: Што купивме денес? (30.6.2013 23:59:58)

Нокширче (ново, ова белким поише ќе го свиѓа) и мноооогу пара ѓаќи..од утре почнуваме :)

elenak -> RE: Што купивме денес? (17.9.2013 23:07:20)

Откако ја нема Пенелопа темава падна во заборав[sm=smiley36.gif]
Ај јас да си се пофалам може ќе испровоцирам уште некое фалење.[sm=jezicek.gif]
Денес купивме пижамчиња и патики за Ј. Ептен им се израдува на патиките, скокање, трчање со нив, не ги соблече до спиење. Еве какви се.
[img]https://www.factoryshoe.ca/_uploads/products/705992_Nike%20Pico%204%20TDV%20tots%20G-PICO%204%20white%20pink%20spark.jpg[/img]

Bilence2 -> RE: Што купивме денес? (17.9.2013 23:15:37)

E mnogu se ubavi paticinjata. So zdravje da si gi nosite. Jas denes kupiv dokolenki za mene i hulahopcinja za M. Rano e znam, ama da bidam spremna- da ne me iznenadi vremevo[sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: Што купивме денес? (17.9.2013 23:54:25)

Со здравје да си ги носите. Јас денес си купив чадор, мал за во ташна. СО ова време никогаш не се знае кога може да ти заврне. Вака, да си имам нон стоп при рака.

mama11 -> RE: Што купивме денес? (29.5.2014 17:37:51)

Zdravo na site jas odamna nemam pisano a porano bev po aktivna.
Si kupiv ubavi cevli na stikla ama malku me stegaat.Ke ve zamolam za sover so sto da gi mackam za da im se poopusti kozata za da ne me stegaat
Ako nekoja on vas znae ve zamoluvam da pisi.PozdrV od mene

princessa -> RE: Што купивме денес? (29.5.2014 18:07:48)

i N ima takvi gi nosi od avgust a be kako novi se seuste, A nemaat kazano a kako konj e, neznam samo kolku pati gi imam pereno zasto non stop gi valka na pesokot. Pak planiram da i kupam za nekoe vreme i ne gi menuvam
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR

Денес купивме пижамчиња и патики за Ј. Ептен им се израдува на патиките, скокање, трчање со нив, не ги соблече до спиење. Еве какви се.
[img]https://www.factoryshoe.ca/_uploads/products/705992_Nike%20Pico%204%20TDV%20tots%20G-PICO%204%20white%20pink%20spark.jpg[/img]

princessa -> RE: Што купивме денес? (29.5.2014 18:11:26)

kremovi cevli na stikla ama epten niska, mala canta, uste edn par lego kocki i 2knigi za N[sm=smiley1.gif]. I ac pariiiiiiiiii[sm=zmeden.gif]

Dilina -> RE: Што купивме денес? (29.5.2014 18:13:17)

Јас претерав веќе, скоро секој ден купувам парталчиња за [sm=duda.gif].... купив две комплетчиња пиџамчичи, едниот со црвени рабчиња и возчиња, другиот белко со чипкички... а шетав и во ваикики, почнаа лиги да ми течат по тоа фустанчињата... ама викам ај да не почнувам со фустаните уште сеа да не излезе машко па да се смеам дури тогаш...[sm=sloncek.gif]

elenak -> RE: Што купивме денес? (30.5.2014 0:02:05)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama11

Zdravo na site jas odamna nemam pisano a porano bev po aktivna.
Si kupiv ubavi cevli na stikla ama malku me stegaat.Ke ve zamolam za sover so sto da gi mackam za da im se poopusti kozata za da ne me stegaat
Ako nekoja on vas znae ve zamoluvam da pisi.PozdrV od mene

mama11 твојот пост го преместив ТУКА, во тема за совети.[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

elenak -> RE: Што купивме денес? (30.5.2014 0:14:13)

ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa

i N ima takvi gi nosi od avgust a be kako novi se seuste, A nemaat kazano a kako konj e, neznam samo kolku pati gi imam pereno zasto non stop gi valka na pesokot. Pak planiram da i kupam za nekoe vreme i ne gi menuvam
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR

Принцеса душа им извадивме и ние, уште си ги носиме. Ич не и расте брзо ноџето, уште на 22-23 стоиме.[sm=smiley1.gif] Ама овие некако ми се зимен модел, подлабоки се, сега купивме други, шарени како еспадрилки. И завчера сандали плус. Е денес не купивме ништо.[sm=smiley36.gif] (киндер јајце не се брои)

Defne90 RR -> RE: Што купивме денес? (30.5.2014 0:18:50)

Ние денес купивме гитара играчка.Синко уште од сабалје кога стана па почна да здосадува купи ми па купи ми мамо.Изгледа како што го разбрав сонувал човекот гитара и сега веднаш да му се купи.И немаше што да се прави отиде со баба му и купија.А инаку не денес ама пред околу една недела му купив нова пролетна јакна,ко војничка шара е и ептен и се израдува.Па со неа требаше да се купи и нова пушка така да си се изнакупувавме последните недела две со синко.

Felly RR -> RE: Што купивме денес? (30.5.2014 9:04:23)

Пошто денес е уште многу рано, за било што, а камоли за купување, ќе пишам за вчера. Купивме за мм сако и панталони, да не испадне дека само ние жениве се подновуваме. [sm=smiley36.gif]

Dilina -> RE: Што купивме денес? (13.6.2014 19:18:00)

Татенце си иде одПрилеп со количка :) а и јас денес не останав куса па купив терм за вода и ланче за цуцла :)

Felly RR -> RE: Што купивме денес? (13.6.2014 22:34:21)

СО здравје да си ги користите сите нови работи Дилина. Да уживате во прошетките со количката. [sm=smiley27.gif]

Dilina -> RE: Што купивме денес? (14.6.2014 9:06:15)

Фала Felly да си купите поубави работи и да ја пуниме темава [sm=smiley1.gif] се надевам дека ќе и се свиѓа на малата кога ќе излезе [sm=nosecka.gif]

Felly RR -> RE: Што купивме денес? (24.6.2014 16:59:53)

ГОлем куфер. Се спремаме за на одмор. [sm=sloncek.gif][sm=morje.gif][sm=ribica.gif]

Dilina -> RE: Што купивме денес? (24.6.2014 18:05:15)

Купив пелени..... [sm=smiley1.gif]

Dilina -> RE: Што купивме денес? (24.6.2014 18:07:02)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

ГОлем куфер. Се спремаме за на одмор. [sm=sloncek.gif][sm=morje.gif][sm=ribica.gif]

Mн беа убави куферите во рамстор, ама нема да ми треба годинава :D Felly убаво да си поминете на одмор одмарајте и за мене еве, јас тешко годинава [sm=smiley36.gif]

bucko mal -> RE: Што купивме денес? (25.6.2014 0:20:00)

So zdravje da se koristite se shto ste kupile[sm=smiley1.gif]
Jas denes od sabajle bev na pazarenje,posle edna godina bev vo prodavnica za zdrava hrana[sm=smiley22.gif]
Kupiv nekoi seminja I caj od bel slez nesto ne kupiv ama aj dobro e za pocetok,da stvoram navika za odenje pocesto.[sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: Што купивме денес? (19.9.2014 14:45:06)

Освен целиот прибор за во градинка, го подновивме и тато со нов телефон па и футрола за телефонот.

Snowhite RR -> RE: Што купивме денес? (20.9.2014 21:55:29)

Пред два дена купивме патики за Јана и тренерки за Михаил

Felly RR -> RE: Што купивме денес? (21.9.2014 8:03:55)

Се спремаме за зинска сезона[sm=bravo.gif]Ние купивме топлинки за М и хулахопки. Е вчера беше тоа, ама заборавив да пријавам. [sm=smiley36.gif]

Dilina -> RE: Што купивме денес? (21.9.2014 18:32:03)

Денес купивме балончиња од сапуница, прстенче срце и ж. царство за една малечка пријателка [sm=duda.gif]

elenak -> RE: Што купивме денес? (22.9.2014 11:26:29)

Само што купив вегета и еден грд леб со лук и оригано по грешка. Толку засега. [sm=smiley36.gif]

Snowhite RR -> RE: Што купивме денес? (22.9.2014 13:25:16)

Само што си купив леб и паштета за појадок и смоки и едно витанова житарица со брусница[sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>