Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
И мм знае за РР, му прочитам од време на време нешто интересно. А инаку ми е интересен, не знам зошто, ама наместо рингераја, он ја вика зевзекманија Така му некако останало...
И мојот знае, ама почнав веќе да го нервирам! Зошто? Е, па, за се што ќе направам викам: На форумот на рр читав дека... Пример, на форумот читав дека тоа и тоа помагало за грчеви... На форумот читав дека треба масажа на бебето. Преку форумот одлучив кое адаптирано млеко да го купам. Преку форумот одлучив и за пелените. На форумот читав дека може со дохрана да се почне по навршени 4 месеци... И на секоја реченица ми вика: Аман веќе, ќе ти го блокирам тој форум!
мм знае нормално за РР и си чита понекогаш ама не по форумите туку статиите за , а најинтересно беше кога дојдовме дома со првиот ден го зема пц и вика те зачленив на РР еве учи ама јас веќе си бев претходно зачленетаама не пишував тогаш само читав и се спремав
Maz mi isto taka znae za forumot i epten e zadovolen koga gleda deka jas sum zadovolna i srekna posetuvajki ja ovaa stranica.. Znae ponekogas i da me prasa sto ima novo, dali dobi sovet od nekoj za ova, za ona.. Mislam super e i dosega nikogas ne mi e zameril za toa sto sum na PC..
Sekako deka znae,od koga se porodiv jas navistina nemam vreme za da sednam na kompjuter,mnogu pati mm ke go pricuva za da mozam jas da citnam so ima novo na rr a nekoi clenovi i po ime gi znae taka da koga mu kazuvam - vo tek e so rabotite
I mm znae,ama nonstop mi vika aman vise so toa,dosta se zamaras so deca,ke imas prestani da citas i da se opteretuvas,opsesija ti stana,i mu vika na tatko mi deka ke mi go frli laptopot zasto samo na nekojsi forum kisnam ic ne sum cistela po doma otkoga sum se zaclenila vo forumov ,ama koga ke mu raskazam nekoja slucka ili nekoj so slicen ploblem kako nasiov deka sega se dobri,odma omekonuva:)
< Поракaта ја уредил humana -- 10.3.2011 0:44:40 >
Мм е љубоморен на РР Кога не бил тој дома, може и по цел ден да седам, ама кога е дома сака да го поминуваме времето заедно... Кога ќе се потскараме, јас одма трчам на РР, а тој
"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Jas ja sakam PP i uzivam vo drushtvoto na site mamicki,mi znacat sovetite i poddrshkata za moite problemcinja okolu alergijata i toa mojot mm go znae!No me kritikuva shto jas tuka "plukam"po nekoj lekari kaj koi ne pominav kako shto treba i mi vika deka netreba da gi "trujam"drugite so moeto nezadovolstvo!No ne e vo pravo,neli?!Tuka sme da si kazeme shto ni tezi na dushata!
Ихх цела година не активна темава ...Мм знае за рр и често кога се смеам вика што се смееш па ке му раскажам нешто ситно или рано ако сум станата и сум запишана за да објавам пост па ке праша сокој толку уште од сабајле си раскуцана . Ја Разбира мојата потребата од рр. Мене РР ми е супер ,една купица жени се смееме ,радуваме ,тагуваме,разменуваме искуства и мило ми што те пронајдов навистина прекрасна си!!!!
Ихх цела година не активна темава ...Мм знае за рр и често кога се смеам вика што се смееш па ке му раскажам нешто ситно или рано ако сум станата и сум запишана за да објавам пост па ке праша сокој толку уште од сабајле си раскуцана . Ја Разбира мојата потребата од рр. Мене РР ми е супер ,една купица жени се смееме ,радуваме ,тагуваме,разменуваме искуства и мило ми што те пронајдов навистина прекрасна си!!!!
Знае за РР и мислам дека не ме чита И сигурно ми го знае корисничкото име, кога бев бремена постојано висев овде, дури и него го запоставував и од време на време тогаш ми префрлуваше за РР.
Znae i ne mi zameruva,nesakam a i nemozam da skrijam koga postojano me gleda so laptopo vo krevet Koga nesto me maci,nesto ne mi e jasno a me jas visam na sajtov e togas znae da prasa...i sto ti velat zenskite....i ako kazam nesto sto i toj go rekol ke pocni da se perci....e koga jas ti velev ete i tie ti potvrdija
Pa pocetokot se cudese sto pravam i mi prefrluvase dodeka ne mu objasniv deka od tuka koristam mnogu korisni informacii. Sega koga neso ne sme dobri mi vika aj prasajgi tvoite doktorki