Snowhite RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR Ај и јас со последниот воз Најприсутен мод/админ: LoveableMe, Melanija, Felly Најангажиран мод/админ: Melanija, Felly Најсоветник мод/админ: sandriana Најактивен форумџија: Defne90, Најинтелегентен: blue_blue, Палешка, mamicki Најдуховит : Lacrymosa, TanjaT7780, Палешка, vezilka Најсериозен : kapina Најтупач : caciana Најпровоцирач: niki Најкреативен : Палешка, TanjaT7780, Felly Најстабилен во ставови: Mihaela2010, Felly, AnnaMolly Најискрен: AnnaMolly, Bethany Најприземен: Blu_blu, elena k, Најдрзок: Најдиректен: niki, Bethany, Blu_blu, Најфин: Felly, Defne90 Најдосаден: Anet Најинтересен машки член: Најинтригантен форумција: Gоdess, niki Најпаника: Палешка, miana, Dilina Најнелитературен пишувач: Најочекувано бебе: vezilka, sandriana Најочекувана трудница: Hopeful, Gardenia, Форумџија со најмногу прашања: DIlina, Најдомакинка:miana, Deluxe, AnaMolly, Палшека, elena K, martins mam, Anelav Најфалбаџија форумџија: mila mamicka Форумџика која најмногу сакам да ја читам: Палешка, blue_blue, Hopeful, Lacrymosa, niki, TanjaT7780, mamicki Најактивно неактивен форумџија: Yammy Mammy, Martin''s Mom, Сегаш тука за совет/подршка: sandriana, Melanija, Defne90,LoveableMe, Felly Најзаслужни за РР-трајни вредности: Палешка, Carry најактивен нов член - Dilina наjмногу фалат: Octavia, rina AneLav ја заборавив во домаќинките да ја пишам