RE: КафеРаја (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Melanija RR -> RE: КафеРаја (28.3.2015 23:22:06)

lukajana RR вируелно пиво ама пиво си е пиво [sm=smiley36.gif]ех имам дома баш вакви кикиритки ама немам пиво [sm=jezicek.gif]
hopeless повели на пивце па здравје и на РР дружба во живо [sm=smiley1.gif]

hopeless -> RE: КафеРаја (29.3.2015 1:15:58)

Меланија јас имам пиво ти кикирики таман :-D
Не сум по пивото многу, многу, ама кикирики, како оние на сликата, обожавам.
Баш бИ сакала да дојдам на рр дружба, но далеку сте ми.
Поздрав и лека ноќ.

Melanija RR -> RE: КафеРаја (29.3.2015 13:00:52)

Колку е тоа далеку?[sm=smiley1.gif]
Добар ден,недела а тмурно и никакво.Денес се менува времево па викаат од утре и сонце ќе сме виделе[sm=smiley36.gif] немам време за кафе брзам на шпорет ,имајте убав ден

hopeless -> RE: КафеРаја (29.3.2015 18:42:19)

Некој кафе спомна??
[img]https://bgscoffee.files.wordpress.com/2011/03/mcdonalds_expresso_coffees.jpg[/img]

[img]http://kimberlysnyder.com/wp-content/uploads/2013/05/IMG_6155cs.jpg[/img]

Повелете [sm=smiley1.gif]

Меланија, не сум многу далеку, ама ете не ми се укажало прилика. Некогаш, здравје.

lukajana RR -> RE: КафеРаја (29.3.2015 18:47:23)

Јас сакам кафе,како некоја свекрва сум[sm=smiley36.gif].Така бре жено тури по едно кафе да се освестиме.А и благово добро ке ни дојде јас само што ручав време беше за благо.На диета од понеделник ама не овој ,да помине Велигден[sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: КафеРаја (29.3.2015 22:28:46)

hopeless мммм земав од латето па и една мока [sm=smiley1.gif] ептен добри ти излегоа со се мафините[sm=smiley1.gif] Кога ќе доаѓаш накај Ск пиши [sm=smiley1.gif] а се надевам и кога ќе се организираме

И јас чекам некој понеделник[sm=smiley13.gif]

hopeless -> RE: КафеРаја (29.3.2015 22:37:15)

За Понеделници не зборете. Еден куп поминаа, а јас се следниот го чекам.
Фала на поканата.
Имајте добра ноќ.

hopeless -> RE: КафеРаја (29.3.2015 23:16:57)

Ништо од добрата ноќ. Еднаш решив ќе легнам порано и на принцезата мајкина и текна дека не и се сспие. Важно еден час дремна и сега пижама парти.
Значи јас дежурам вечерва, не ја мислете рр, во сигурни раце е.

lukajana RR -> RE: КафеРаја (29.3.2015 23:33:18)

И јас сум тука,моиве зверчиња легнуваат околу девет ипол-десет и тогаш ми останува време за мажле и за рр.Ама вчера ми дојде гостинката[sm=hudicek1.gif] така да ке ја дружам само рр маже ќе го прескокнам деновиве[sm=smiley36.gif]

Snowhite RR -> RE: КафеРаја (30.3.2015 8:27:21)

Добро утро жени, одамна не сум испила кафе тука со вас, па ајде сега ќе ставам едно од мене
А кога сме кај тетката и мене ме посети сношти и тоа на 25 ден од циклусот, значи предвреме
А гледам, т.е. не гледам активност на форумов од раните утрински часови м?
Ајде по едно прилепско, па што биде нека биде
[img]http://vesel.info/wordpress/foto/kafe%20risunki/kafe%20risunki-02.jpg[/img]

deluxe -> RE: КафеРаја (30.3.2015 8:32:35)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Добро утро жени, одамна не сум испила кафе тука со вас, па ајде сега ќе ставам едно од мене
А кога сме кај тетката и мене ме посети сношти и тоа на 25 ден од циклусот, значи предвреме
А гледам, т.е. не гледам активност на форумов од раните утрински часови м?
Ајде по едно прилепско, па што биде нека биде
[img]http://vesel.info/wordpress/foto/kafe%20risunki/kafe%20risunki-02.jpg[/img]

Сноу ќе се напијам едно прилепско кафенце ,атер за фацичката на него[sm=jezicek.gif] Ајде денес ќе биде топло ,ќе се размрдаме.Мене уште рано рано сонцето ме наполни енергија[sm=smiley1.gif]

Defne90 RR -> RE: КафеРаја (30.3.2015 9:09:29)

Добро утро рингерајки,и јас се придружувам кон првото утринско кафе.Додуше мене второ ќе ми дојде,испив едно отсабајле.И кај нас богами убав ден денес,сонце надвор па одма сум полна со позитивна енергија.[sm=smiley1.gif]
Поздравче мили мои и имајте убав ден.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

lukajana RR -> RE: КафеРаја (30.3.2015 9:45:32)

Пијам јас секој ден прилепско од мм ама ова не се одбива[sm=smiley36.gif]Сноу ајде ќе се потсетуваме за гостинката ,во исто време не дружи ,а многу ја мразам[sm=smiley13.gif]целата сум како скапана.Одам женски да средам низ дома после ке се дружиме

Melanija RR -> RE: КафеРаја (30.3.2015 13:00:41)

Добар ден иако не баш добар за мене[sm=smiley13.gif] и јас г[sm=smiley13.gif] гостинката ама од вчера како да тонам низок притисок и како замаеност без сила[sm=smiley13.gif] ама ајде ќе помине
Одам да си направам тазе македонско кафе [sm=smiley1.gif]

nataly86 -> RE: КафеРаја (30.3.2015 17:17:40)

[img]http://www.lovelocal.org.uk/images/uploads/business/cache/Relax04-305x203.jpg[/img] -

Малку слободно време и решив да Ве почастам со едно релакситрачно попладневно кафе....кај мене не е релаксирачно но сепак [sm=smiley36.gif]

Пред малку започнав со Лино играта и се се изнасмеав слатко кога видов резултатите[sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif]
Сепак битно да се дружиме [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

lukajana RR -> RE: КафеРаја (30.3.2015 17:33:25)

Што убаво ти текна кафе да свариш[sm=bravo.gif] јас стварно релаксирано бебе спие баткото си игра а јас одмарам.Кликањево го пробав и јас ама некако не ми оди изгледа имам дебели прсти[sm=smiley36.gif] а и немам толку нерви ,сум остарела[sm=smiley36.gif].
Ајде ние кафе ќе пиеме тие нека кликаат може уште некој ке ни се приклучи па ќе си направиме журка[sm=smiley1.gif]

hopeless -> RE: КафеРаја (30.3.2015 17:40:10)

Ме примате во друштво?
Од телефон сум инаку би почастила нешто благо.
Кликам и јас ама слабо ми иде. И мене ме нервира нема живци нонстоп да кликам.

lukajana RR -> RE: КафеРаја (30.3.2015 18:01:08)

Sekako deka te primame sto poveke toa podobro.
Eve blago od mene
[img]https://moirecepti.mk/content/uploads/2015/02/indijanki-8c532e.jpg[/img]

miana -> RE: КафеРаја (31.3.2015 9:45:18)

Добар ден жени....Како сте? Еве ме мене на кратко да ве видам, гледам има убава дружба, си бркате наградички..Блазе вас...Мене ме нема, гледам дека не ни фалиме више [sm=smiley36.gif]
Јас само да ве поздравам... Имајте убав ден и убави претстојни празници.. Јас за празниците ЛЕтам накај убавата Русија [sm=smiley1.gif] [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif]

mommy_angels RR -> RE: КафеРаја (31.3.2015 11:46:42)

Фалиш Миана,како не фалиш.Еве ја ссакам да те читкам,ама тебе те нема [sm=smiley13.gif].Убаво да си поминеш за празниците и кога ќе се вратиш се да ни раскажеш
Убав ден женски,гледам вредни сте од рано по сабајле [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Јас тупам мозок со нов софтвер на работа [sm=hudicek1.gif],ама почнаа да ми се вклопуваат коцкичките во глава [sm=zz_smoke.png]
Ајде по едно кафенце ,си го заслужив
[img]http://acmis.ru/wp-content/uploads/2012/12/kofe22.jpg[/img]

Melanija RR -> RE: КафеРаја (31.3.2015 12:52:05)

Леле Миана после години и години[sm=smiley1.gif] после се и сешто[sm=smiley1.gif] така мислиш?
Најубаво да си поминеш и освежена повеќе да пишуваш

mommy_angels RR па не е се до програмот и програмерите ,нешто е и до коцките [sm=jezicek.gif]
Едит: Ви ар сори[sm=smiley7.gif] пута два

LoveableMe RR -> RE: КафеРаја (31.3.2015 13:38:16)

mommy, баш убаво не почасти, ми треба кафе, со промениве на саатот, не сум баш тачна[sm=smiley36.gif], ќе ми треба време да се навикнам.

миана, не сме те заборавиле, ти не заборави нас, а од тебе чекам некое рецептче во специјалитетите за Велигден.[sm=smiley36.gif]

lukajana RR -> RE: КафеРаја (1.4.2015 13:07:49)

Dobar den devojki sto pravite klikate li linovci?Jas se raspravam so nastinati deca [sm=smiley13.gif]Sega malku se potsmirija pa si svariv kafe i vikam ajde i za vas da svaram nekoe
[img]http://bambysbeautylab.com/wp-content/uploads/2011/10/IMAG0798.jpg[/img]
Povelete moze i nekoj muabet ke kazete

Melanija RR -> RE: КафеРаја (1.4.2015 14:26:04)

lukajana RR јас немам муабет јадам од твоево благо [sm=smajl.gif] бф пак грозно време
До вечер ќе се оправам па ќе се вратам на муабет [sm=smiley1.gif]

LoveableMe RR -> RE: КафеРаја (1.4.2015 16:03:08)

Земам и јас, ми се спие ми се плаче, времево за никаде ладно, поспана сум ептен, се надевам со кафево и благово да пркнеме малце. Лукајана, цеди цвекло со морков за децава да се оправат, позз

Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>