|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: КафеРаја
5.6.2015 7:54:51   
AneLav RR
Добро утро на сите еве јас честам кафе утрово. Овде е многу топло уште од сабајле ќе видме после како ќе биде. Не ми се прави ништо денес ко некоја мрза да ме фатила. Ама „ко те пита“ да земам од бензинов и да се турнам да кинисам со обрскитеuser posted image
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 526
5.6.2015 12:58:17   
lukajana RR
Ане ти вариш утринско а ние на пладне ти доаѓаме на гостиuser posted image јас овој период имам повеќе време, утрата ми се обично кнап а сега Ј спие и можам на раат да поседамuser posted image .
А и мене ме фатило некоја мрза дали од времево е ништо не ми се работи.А вчера вечерта го осетивте ли невремето? Кај мене многу беше лошо се носеше ветрот.
Имајте убав ден женски ,ајде да испиеме кафето и да бркаме работаuser posted image

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 527
5.6.2015 13:39:40   
LoveableMe RR
Oва мрзливоста и безволноста не ќе да е од времево, па не може сите исто да се чувствуваме, а сите сме различни карактери...еве и јас сум за никаде нит ми се работи нит нешто ми се прави, а се сметам за воркахолик...... мислам со ова ХААРП-ов ни прават експерименти, не запустеаuser posted image .... од мене пак сладоледче женски

user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 528
5.6.2015 14:32:49   
Melanija RR
Ќе да е од воздухот user posted image ама нели лето чекавме сладолед,шетање , е сега не мрзи.... чаре?user posted image

Туку како најавија невреме како крај на свет, уствари ништо и спарно .lukajana RR Скопјево излезе големо навака немаше ништо,изгледа ќе треба прогноза по општини да прават вака само утки user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 529
5.6.2015 22:23:39   
lukajana RR
Melanija rr кај мене беше страшно,многу ветер ,сабајле не можев да си ги најдам работите низ дворuser posted image ,а нека не те чуди ние сме друга држава од оваа страна на Вардарот ,кај нас не смее да се згреши прогнозаuser posted image .
LoveableMe rr ти си решила да ни ја реметиш диетата,знаеш дека сладолед не одбивамеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 530
5.6.2015 23:05:42   
Melanija RR
lukajana RR nie sakame da bideme na dieta ama ete zagovor se nesto ubavo se nudi,pa slavi,pa imendeni....user posted image Ti si za vakvo nesto?

user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот lukajana RR)
Непосредна врска до пораките: 531
5.6.2015 23:10:19   
lukajana RR
Уште прашувашuser posted image нормално дека сум ,ете тоа жолтото го сакамuser posted image .
Ајде да си се напиеме па да си легнеме,дека жените се опасни ако испијат малку повеќеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 532
5.6.2015 23:28:17   
Melanija RR
Не не повеќе мислев само на 1-2 чашки user posted image и таман во креветuser posted image Добра ноќ милаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 533
6.6.2015 11:22:32   
lukajana RR
Добро утро или добар денuser posted image за кого како,ајде повелетена нешто диетално
user posted image
Кафе не сум варела многу време ми одзема овошјетоuser posted image

< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 6.6.2015 11:25:46 >

Непосредна врска до пораките: 534
8.6.2015 14:25:03   
LoveableMe RR
Лелее, никој нема што е ова штама нит за кафе нит за муабет, кај сте бре женски, давајте нешто за енергија ептен не м исе прави ништо со денови мрза ме има фатено, од мене кафе -мафе:

user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 535
8.6.2015 22:40:32   
lukajana RR
LoveableMe rr ovie zeni mnogu vredni nemaat vreme ni za kafe ni za mafe.user posted image
Ajde moze za nesto zestoko ke se prelaze nekoja user posted image
user posted image
Jas sum od tablet izvinete na latinicata ama sinko otide vo Palanka i mi go zema laptopot a od ova cudo nikako da se snajdam za kirilica,ama ke me istolerirate za nekoj den,neliuser posted image

Непосредна врска до пораките: 536
9.6.2015 17:49:02   
mommy_angels RR
Ај и јас да си пробам среќата user posted image Кафе и коктелче не саката
А ова ??:?user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 537
9.6.2015 21:38:46   
lukajana RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Мами ова само од тебе можев да го очекувамuser posted image ,ајде да видиме дали ке се пресрами некоја.
А може да си бираме или ги имаш поделеноuser posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 538
9.6.2015 22:08:07   
mommy_angels RR
Биρај аго што ти дρаго user posted image ,а мене што и да ми оставите нема да се лутам
Пс.ама да ми оставите,немој со пρазни ρаце да си останам

Непосредна врска до пораките: 539
9.6.2015 22:15:15   
Melanija RR
Сакам и јас user posted image user posted image user posted image слабо се гледа лицето ама барем од пола надоле да имаше слика user posted image вака некако исти.Бирам бирам вториот од лево на десно user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 9.6.2015 22:16:00 >

Непосредна врска до пораките: 540
9.6.2015 22:17:48   
lukajana RR
Јас сум за последниот со црвените ѓаќиuser posted image ,ајде уште една да се пријави и толку за денес.
Ако има заинтересирани утре пакuser posted image

Непосредна врска до пораките: 541
10.6.2015 2:06:49   
mommy_angels RR
Биρајте и земајте дуρи не дошла Палешκа, тогаш дуρи тρепнеме,сите ќе ни ги гρабне user posted image

Непосредна врска до пораките: 542
10.6.2015 8:19:09   
AneLav RR
Е жени будали бреuser posted image Туку ај јас да ве отрезнам со по едно кафенце оти опијанети сте од вчерашниот љубовен заносuser posted image
user posted image
Со ова кафе сигурно ве враќам у реалноста сместаuser posted image
П.С. На кој му се уарнило нека си продолжи немам ништо противuser posted image user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 543
10.6.2015 9:33:46   
LoveableMe RR
И јас го бирам вториот од лево кон десно, ме потсетува на Метју Мекконахјуuser posted image . Ане, супер за кафето, ама ќе треба нешто пожестоко за да се отрезниме од баткивеuser posted image . Денес последен училишен ден, малку ќе се растеретат луѓево од школо, екстерно и се останато. Размислувате ли за одмори, викенди, излети? Имате идеи, ај пишете во темите за одмори. user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 544
12.6.2015 12:29:08   
mommy_angels RR
Јас ρазмислувам за одмоρ и тоа κаκо user posted image ,ама годинава на тоа изгледа и ќе си останам-ρазмислувањето . Поголеми инвестиции во домот имаме летово, па аκо уκρадеме виκенд, добρо ќе биде

Непосредна врска до пораките: 545
12.6.2015 12:53:20   
vezilka RR
Ма каков одмор бре, имаме два кампа у сред Скопје. Си бираш каде сакаш, и си се одмараш. user posted image user posted image user posted image user posted image

НАУЧЕТЕ ГО ДЕТЕТО КАКО ДА РАЗМИСЛУВА, А НЕ ШТО ДА МИСЛИ!

Непосредна врска до пораките: 546
12.6.2015 12:54:38   
Defne90 RR
Добар ден женски.Јас одамна не сум била тука на каферајата да честам кафе,ама тоа дена секој слободен момент го користам за да бидам со маже и децата и да шеткаме.Ама затоа денес ставам сладолед,да се разладиме од горештиниве оти не не дише веќе.user posted image

Инаку кога сме кај одморот годинава обавезно одиме на 5,6 дена до Дојран.За подалеку финансиите не ни дозволуваат ама и до Дојран не е лошо да пододмориме малку со децата и пријателите со кои ќе одиме.Него женски имајте убав ден и пробајте од сладоледот.Има за сите.user posted image

user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Непосредна врска до пораките: 547
12.6.2015 12:59:38   
LoveableMe RR
И ние ќе одиме на крај на лето, веројатно на некој краток одмор една недела, колку пари толку музика. Дефне, одамна те нема обавезно ќе се послужиме од сладоледчето, њам њамuser posted image user posted image .

Везилка, не ти е лоша идејата, башка гратис храна и сладолед даваат.user posted image user posted image

П.С. Кој викендов ќе оди некаде ќе се офајди овие денови е убаво времето за бегање на море/или во природаuser posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 12.6.2015 13:00:09 >

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 548
12.6.2015 13:43:39   
vanessa30
Auuu, fala za sladoledov na zestinive super ke mi dojde.
Nie uste kraj na maj bevme Pefkohori na odmor edna nedela, vremeto taka taka ni se pogodi, ama vodata mene barem mi bese ladna, pa samo ednas se brcnav.
Vleguvam sega uste malu vo 8 mi i za mene letovo nema mnogu setkanje nadvor od MK, moze do Ohrid ili Prespa da trkeneme na vikend i tolku.

Непосредна врска до пораките: 549
12.6.2015 14:20:32   
lukajana RR
Ооооо денес на лижење сме удриле user posted image добро не е лошо подобро нешто отколку ништоuser posted image .
За одмор планираме во Август ако мажле успее да земе некој ден зашто одмор ке користи во Септември кога Л ке тргне во школо,има намера да изиграва џандарuser posted image

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 550
Страница:   <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

patuvanje
bilbilce

so sto bi sakale da patuvate poveke

avtomobil (85%)

motor (0%)

avtobus (1%)

voz (13%)

Број на сите гласови: 67

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!