|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: КафеРаја
8.7.2015 19:26:54   
mommy_angels RR
Дафне ти ела ваму да си собереш жештини за две зими user posted image user posted image Аууууу жени поцркавме,туку какво Водно,доаѓајте кај мене навечер,мераци ветарче дувка,ладно пивце во дворче и штурчиња ми свиркаат ...хахахах блиску,а така далеку од центарот.Ова чоколадново го намирисав од далеку user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 601
9.7.2015 0:33:40   
LenaNela
И јас ноќна птица,како да не бидам кога цел ден денес заедно со синко го преспавме user posted image Но многу ми беше жешко,а синко се запнал дс го однесам на плажа,па отидовме до кај 12 и во жештината бегај дома. Еве и јас се служам со чоколадниот user posted image user posted image Па друштво што да ви кажам ако ви е жешко идајте кај мене во Ох. барем ке се разладите во езерово,јас ова лето изгледа ке прескокнам капење. Пзззз и Добра Ноќ!

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 602
11.7.2015 16:55:29   
mommy_angels RR
Отидовте по викенди,а?
Не оставивте нас гревчињата да се пржиме по градот.
Ајде женски,нешто свежо,треба да не соберат купачите user posted image user posted image user posted image
user posted image

(Одговор на членот LenaNela)
Непосредна врска до пораките: 603
11.7.2015 17:26:34   
lukajana RR
Ах бре мами само што јадев лубеница,веке не ми собираuser posted image што вика снаа ми ке се скапиш од мочање ебаго user posted image ама од дињата ке пробам за иштав.
И доста се жалиш дека си дома еве ти се ближи одморот,ке се сончаш вака така.user posted image
Јас сум дома растрчана се спремам за утре ке дојде брат ми и снаа ми од Лондон и одвај чекам.user posted image

< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 11.7.2015 17:27:59 >

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

Непосредна врска до пораките: 604
11.7.2015 22:23:52   
LoveableMe RR
Lelee mommy, cel den jadam lubenici, epten sum merakuser posted image user posted image .Lukajana, ubav pomin so brat ti i snaa ti.user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот lukajana RR)
Непосредна врска до пораките: 605
12.7.2015 19:01:01   
LenaNela
Zenicki jas samo da ve pozdravam,na mal odmor sme vo grcka,pa vi pisuvam od plaza,da mozev forumski da ve razladam,no eve ve kanam koga ke si dojdam dojdete do Oh. na vikend sema user posted image

Непосредна врска до пораките: 606
17.7.2015 17:45:18   
mommy_angels RR
Женски мои,вие што останавта како мене да се пржите викендов во Скопје,ајде на разладување
user posted image
Инаку јас "...сањам море,сањам бродове",едвај чекам да ми дојде време за одморuser posted image

(Одговор на членот LenaNela)
Непосредна врска до пораките: 607
17.7.2015 23:27:18   
lukajana RR
Мами јас сум за нешто ледено ,една вода со мраз user posted image на жешково друго ништо не ми се пие.
Како би се брцнала некаде да се разладам,а може и некоја романтика ке падне во водаuser posted image .
Се мислам да го носам мажле во базен ,зошто за секс во кревет некако жешко е ,вака надвор може многу забавно да биде user posted image

< Поракaта ја уредил lukajana RR -- 17.7.2015 23:30:55 >

Непосредна врска до пораките: 608
18.7.2015 14:00:27   
lukajana RR
Devojki ajde na razladuvanje kako e toplo samo nekoj vakov bran ni treba da ne razladi

user posted image

Непосредна врска до пораките: 609
19.7.2015 15:46:17   
Defne90 RR
Добар ден женски како денес топличко а.Лукајана баш убаво си се сетила да ни ставиш тука нешто да се поразладиме оти готово е си пукнавме по горештиниве.Значи штом мене ми е топло и овде кај нас врие не можам да замислам на вас по уште потоплите градови како ви е.Туку дома седеше и излегување надвор дури откако ќе подзалади.Имајте убав ден женски user posted image user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Непосредна врска до пораките: 610
21.7.2015 10:44:39   
Melanija RR
Добар ден рингерајкиuser posted image што си правите ,јас кафенишам user posted image

user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 611
21.7.2015 10:47:35   
LoveableMe RR
И јас кафенишам и ќе ти се придружам, малце да се оладиме ако може, со жешково нит сум асално спиена, касно легнувам рано станувам, дали ќе видиме оладување малце, а работа обврски си чекаат на нас како жени, тоа е...user posted image мора да се издржи. Туку, нешто рингерајкиве слабо ги има во баров, изгледа почнаа одмориве?user posted image user posted image user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 612
21.7.2015 10:53:14   
Melanija RR
Изгледа повеќето се плажираат додека ние работимеuser posted image сега и навечер е иополо и нема кога ни ручек ни пегла ни прашина кога да се средиuser posted image едино се да баталиме на на домат и сирење да живееме

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 613
21.7.2015 10:59:15   
LoveableMe RR
какво средување, какво пеглање на овие жештини, дома кај мене може да отворам дисциплина скок со мотка, да стапнеш таму кај што има местоuser posted image user posted image , се зезам ама стварно ништо не ми се работи, животариме по дома дур да пројде горештинава, ништо од домаќинлук.user posted image user posted image

Ај тие што сте тука размрдајте се, во темата за препорака за книга пишете некои идеи, да земеме нешто за читкање.user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 21.7.2015 11:02:14 >

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 614
21.7.2015 13:24:29   
lukajana RR
Еве ме и мене на кафе user posted image ,добро ке ми дојде нокеска ич убаво не сум спиела многу беше жешко,бев на мисла да пуштам клима и така да спиеме ама незнам за децава како би било,битно се сварив .
Сакам малку да залади ова претера user posted image

Непосредна врска до пораките: 615
21.7.2015 13:57:22   
vanessa30
Lele i jas ic ne sum spana, cela vecer se prepotuvav, i nemozev da najdam pozicija za spienje, ako klimava vo dnevna mi bese pustena.
Cela vecer ili miev noze so ladna voda ili mocav.user posted image .
Fala na kafica, inaku mnogu sum mrzovolan od zestinive (iako sum na rabota) nisto asalno nemozam da srabotam, izvinete ve citam po forumov, ama maka mi e duri i da kucam.

Непосредна врска до пораките: 616
21.7.2015 16:04:42   
mommy_angels RR
Јас пак баш се наспав user posted image user posted image user posted image
Додуша со маже се разбудивме околу 4 саат од жештини , тој се тушираше,јас се шетав по двор,се оладивме малце и назад во кревет.А домаќинлук кој спомна,да си го чува.Јас ниту готвам,ниту пеглам.Такви активности признавам кога Т ќе паднат под 30.До тогаш домати,пиперки,сиренце,саламче и лубеница user posted image

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 617
24.7.2015 22:30:44   
Melanija RR
Ако не ви се работи тогаш ве чекам на шанк user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 618
24.7.2015 23:10:56   
lukajana RR
За работа не не викај за на шанк тука смеuser posted image .
И мене ништо не ми се работи ама мора да се готви за деца,среќа имам летна кујна па таму готвам иначе дома ни клима не спасува.
Туку ајде да се освежиме па да пробаме да спиеме иако тешко и денес да се наспиеме,јас по сто пати станувам за вода user posted image

Непосредна врска до пораките: 619
25.7.2015 15:21:58   
mommy_angels RR
Е за мене едно вакво user posted image
Кој сака нека повели,има за сите
Инаку додека јас се печам на 40 и кусур,маже ми се јави од плажа,отиде службено до Солун,па "скокнал" едно 100 км за викендов,да се разлади малку.Еве ваква user posted image сум од љубомора user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 620
25.7.2015 15:31:03   
Defne90 RR
Добар ден женски и од мене.И кај нас не е нешто посвежо.Прее божем се беше направило за да врне ама се расчистија облаците и сега е уште по задушно и спарно.user posted image
Можам да замислам мами,и јас би била ваква кај е топло и уште толку би вриела од љубомора.user posted image Ама следна прилика не го пуштај самuser posted image user posted image
Ајде женски убав ден имајте. user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 621
25.7.2015 15:34:30   
mommy_angels RR
Можам да замислам мами,и јас би била ваква кај е топло и уште толку би вриела од љубомора. Ама следна прилика не го пуштај сам

Си бев поканета и јас,ама од пуста работа не можев да одам user posted image .Ми остана само да си зеленеам на 45-6 степени user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 622
25.7.2015 15:41:08   
Defne90 RR
Епа тогаш разладувај се со ладни пијалаци и вода.Дури да трепнеш ќе си дојде дома да ти раскажува како си поминал user posted image Ајде,ајде ќе те покани пак па ќе си надокнадиш и за овој пат што не си била во можност да го дружиш.user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 623
30.7.2015 23:14:45   
lukajana RR
Zeni sto e ova stama?
Da ne vi e zesko user posted image ?
Jas priumrev od zestini ne mi se ni pisuva od sto mi e zeskouser posted image .
Ajde malku osvezuvanje od mene

user posted image
i prsti se razbira deka jas po jadenjeto sum poveke user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 624
31.7.2015 10:15:29   
LoveableMe RR
Mммм, фала ти, ептен убаво изгледа њам њам, ама од жештини ни се јаде ни се пие. Мислам дека и луѓево се на одмор, па нема никого на честов.user posted image Ајде да се надеваме ќе се оправи време, зошто не функционирам нит можам да работам на работа, нит по дома, нит ништо...user posted image user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 625
Страница:   <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

momce ili devojce
izabelicka

poveke sakate momce ili devojce

momce (0%)

devojce (100%)

Број на сите гласови: 4

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!