Tanja K. -> RE: Пеперутки во стомак!!! (19.11.2009 10:38:32)
|
Морам да кажам ,а ако не тука тогаш незнам каде,дека од денес сме во второ одделение.Цела ноќ не сум заспана со мислите,како ке биде и од нејзина страна ,а и од страна на новите другарчиња.Сабајле кога мм ја однесе Елена ,сите се собрале околу неа,па веднаш и нашле место кадењ да седи,и кажале која ке биде нејзина фиока за да си ги става сите работи,била како во центарот на вниманието.Се разбира како нов ученик,сите ја прашувале се и сешто,на што се гордеам дека не се срамела,туку веднаш почнала со разговор и запознавање на дечињата.Ке видиме како е она задоволна дури откако ке ја земам после од школо.Колку е таа возбудена,мислам дека ние сме дупло повозбудени.Сега ке имаме повеке работа ние дома со неа,Бидејки тие ги поминале скоро сите букви,што нас тоа не ни е проблем ,туку пишувањето онака баш школски треба да се вежба,и да се стигнат другите деца.Минатата недела ни парна едно предно млечно забче и како да се случи чудо со детево,како одеднаш да ми порасна.Иако е мое можам да ја увидам разликата се разбира на подобро,што ме радува повеќе.Ке ви пишам попладе како сме поминале,на прв ден во второ одделение.
|
|
|
|