Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Оооо што убави вести а баш ве мислев деновиве до кај сте,честитко Малечка23 и Михаела,да се живи и здрави Марко и Сара да растат во паметни и среќни дечиња
леле колку убави вестииии...Ми се породиле другачките ... Малечка и Михаела..Нека ви се живи и здрави дечињата, големи да растат и горди да ве прават..Многу се израдував за вас, браво.....Како поминавте на пораѓај? Полесно беше од првиот пат или...? Како се девојчињата по дома? Како ги пречекаат бебињата ? На двете ви се обраќам :) Како се справувате со новото бебе? Лелеее баш убаво... Многу се израдував Малечка, најубаво именце си одбрала
< Поракaта ја уредил miana -- 22.4.2015 15:01:09 >
Eeee miana ajde i na tvoja glava..treto pa masko Dobro pominav jas lesno ko pesna Rasteme spieme cicame placeme poznato tie.Mihaela e super sprema Sara, vnimatelna grizliva bas me iznenadi.sega za sega nee sebicna ni ljubomorna
Многу брзо ми родивте некако Кога летнаа 9 месеци...Како вчера да беше кога рековте дека сте трудни и оп сега гледам породени...Баш ми е мило и за Марко и за Сара...Мн убави имиња...Нека се живи и здрави....
Eve i jas da se pofalam deka na 09.04. se rodi Ognen i sega se prilagoduvame i guskame:) Inace nakratko samo za babygirl88 jas se porodiv vo cair i sum zadovolna od higenata i doktorite. Pozdrav do site idni mamicki i so lesno.
Да ви е жив и здрав Огнен
Огнен е четвртото бебе во месец април и добитник на пакет производи од EVY BABY.
EVY BABY додели награди за првите четири бебиња во месец април.
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 23.4.2015 12:11:35 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Cestitki Hopeful RR , da se zdravi I zivi batkovcite, da rastat so tato I mama, radost da vi nosat :* Nekolku pati se vkluciv denes bas da vidam sto se slucuva so tebe :) . Uste edna uspeshna prikazna koja celosno treba da odi vo taa tema :)
Hopeful cestitki neka se zdravi i zivi batkovcite golemi da rastat cel zivot da ste srekni
znaev imav pretcustvo deka denes ce se porodis majkami mi kaza deka na denesen den sum bila pustena od bolnica koga se porodila so mene na 2 maj i mnogu se raduvam za tebe majski bebcinja
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.