Yummy Mammy -> RE: Препорака за кожен лекар (28.5.2013 9:59:48)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana AnnaMolly aj te molam srcka kazi mi zosto se ograduvas od dr.Ancevski..? Loso iskustvo ili.?Jas ednas ja nosev kerkami i zadovolna sum.... Moze da se umesam? [sm=smiley36.gif] Majka mi odese kaj Ancevski za druga problematika (vadenje bemki), ona pomina ok, no vpecatokot sto go dobivme e deka za zal on toa go gleda kako biznis i za se preporacuva intervencija, duri i koga e neophodna. Si kupil doktorot najskapi laseri i saka da si gi otplati pobrzo zasto misli deka se se resava so niv. Retko koj zavrsil samo so pregled i sovet kaj nego. Mozebi eve vaka na mali deca ne im preporacuva intervencii, no na vozrasnite na site. p.s. I da, majka mi otide za edna bemka za koja sto i preporaca maticnata da ja proveri, Ancevski i kaza deka ne edna tuku sekoja bemka na teloto treba da ja ispita (za sekoja posebno se naplaka, ne go racuna toa kako eden pregled), potoa i kaza deka vkupno 4 treba da izvadi, od koi na tri ima sega mali luzni (manje bitno) a na cetvrtata ima dupka golema i siroka kolku pikavec navnatre vo mesoto. Otposle i kazaa deka ne morala bas da ja vadi i taa... Nea gledam muva ne ja lazi, no mene mi smeta koga ke ja vidam zatoa sto e grozno.
|
|
|
|