Kassy -> RE: Вештачко оплодување VII дел (21.4.2015 18:58:54)
|
Vi blagodaram mnogu devojki za sekoj zbor i uteha.. Prvo sakam da i odgovoram na Virgo, jas so prvoto neuspeshno in vitro, koga prekinav terapija mi pocna ciklusot na tretiot den, sega bidejki bese po priroden pat i bea samo na utrogestan 200, vcera po samiot test, utrinava mi pocna ciklusot. Sega ne znam, mislam deka kaj sekoj e individualno, barem spored mene... Ona sto najmnogu me maci sega e: dali da probame pak naredniot mesec, t.e. so priroden ciklus pak, a ke treba da pocneme so 11 den od ciklus , t.e. da cekame ovulacija.. ili da odmorime malku ovoj mesec, da se smirime pshiciki... kaj nas e maski sterilitet... soprugot seuste pie Spermotrend.. Od druga strana strav mi e da ne se vlosi situacijata i kaj dvajcata.. kaj mene i so stiiumalcija i bez nea imam ist broj na folikuli... Mnogu prasanja i odluki, cela familija ceka na nas... bi mi godel eden ubav odmor od se podaleku.. no ne biva... nikoj ne saka da mu otsustvuvas od rabota, bez razlika dali si vo momentot rabotosposoben ili ne... jas izminatata godina sum kompletno kontra produktivna na rabota... rabotam veke 18 godini bez prestan...No kako veilme site.. ne gubime nadez, ke sobirame sili za nova nadez.. Oh.. uzasno me malecki ovie bukvi koga se odgovara na postovite [sm=smiley36.gif] GUSKI ZA SITE ...
|
|
|
|