Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Како го/ја замислувате членот/членката над вас? 22.3.2015 20:48:02
Snow Angel
Видов нема ваква тема,а ако има избришете ја слободно.Во оваа тема треба да го/ја опишете членот/ката над вас.Како го замислувате физички и карактерсни особини(според мислењата што ги пишува).Можете да поставувате и слики.
RE: Како го/ја замислувате членот/членката на... 23.3.2015 9:54:04
Snow Angel
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Snowangel,jas te zamisluvam kako devojkata na tvojot avatar Ubava plavusha So svetol ten,svetli oci
Како погоди! Браво. Само косата ми е малку потемна од девојката на мојот аватар. Ама сепак сум русокоса. И тоа природно. А ти мислам дека си преубава бринета, со мистични очи
RE: Како го/ја замислувате членот/членката на... 23.3.2015 22:30:19
Melanija RR
marcki те замислувам како бринета ,до 30години, чуствителна
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Како го/ја замислувате членот/членката на... 31.5.2015 23:37:39
Боцко
Ајде да си играме машки
Марчи, бринета со бујна долга коса, на возраст 25-28 години, висока до 170, тешка 63-65. Мазен бел тен, крпуни очи, полни и сензуални усни. Градена спортски со тенка става и облини на вистинските места. Сето тоа на долги и прави нозе.
Колку сум блиску, ама искрено?
RE: Како го/ја замислувате членот/членката на... 1.6.2015 11:10:07
Neurotoxin RR
Лесно ти е тебе, да создадеш слика за жена според ова што го кажав, треба и мене да ми е лесно сега да создадам слика за маж, ама ти рече „ајде да играме машки“
Еве кога веќе пишав, висок 170-180, темен тен, со темна кратка коса.
RE: Како го/ја замислувате членот/членката на... 1.6.2015 13:02:12
marchi
ИЗВОРНА ПОРАКА: Боцко
Ајде да си играме машки
Марчи, бринета со бујна долга коса, на возраст 25-28 години, висока до 170, тешка 63-65. Мазен бел тен, крпуни очи, полни и сензуални усни. Градена спортски со тенка става и облини на вистинските места. Сето тоа на долги и прави нозе.
Колку сум блиску, ама искрено?
epa si blisku uste fali slika da stavam za da vidis
RE: Како го/ја замислувате членот/членката на... 1.6.2015 13:51:14
Neurotoxin RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: vanessa30
Smega kosa, zeleni ili kafeni oci, visoka okolu 165-170 cm. So dobra smisla za humor i romanticna po dusa.
Да смеѓа, зелени, пониска, смислата за хумор одмерена, дури во негатива понекогаш, романтиката...па и не баш, али би ми годела од време на време, премногу романтика ме убива, повеќе сум за забава
RE: Како го/ја замислувате членот/членката на... 1.6.2015 16:37:46
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: Neurotoxin Лесно ти е тебе, да создадеш слика за жена според ова што го кажав, треба и мене да ми е лесно сега да создадам слика за маж, ама ти рече „ајде да играме машки“ Еве кога веќе пишав, висок 170-180, темен тен, со темна кратка коса. Толку ми е фантзијата ако „играм машки“
ПОГОДОК!
RE: Како го/ја замислувате членот/членката на... 2.6.2015 15:01:53
vanessa30
Мене ми иде ред Ванесса да ја опишам, така user posted image Плавушка или смеѓушка, со питоми кафени очи, височка и тенка, со долга коса и правилни црти на лицето.
Инаку сум со црна коса , должина до рамена, бело лице и темнокафеави накај црни очи. Висока 167 цм, а за тенка незнам баш , некогаш бев, ама сега сум пополничка. А за цртите на лицето погоди.
RE: Како го/ја замислувате членот/членката на... 3.6.2015 9:31:41
lukajana RR
AnnaMolly rr и јас тоа чекам ама некако ми е нефер да ја опишувам неа и другите рингерајки што ги знам ,а како убаво би ја опишала како нацртана.Ајде обидувајте се ,јас само ке помогнам дека тоа е најмилото човече што го познавам