LoveableMe RR -> RE: Маша и Медо (26.5.2015 12:10:34)
|
По цртаниов побудалеа деца од најмала до школска возраст, а покрај цртаниов да не зборуваме за куклите што се продаваат во Култура, но и за албумот со сликички кој се продава по супермаркетиве, ако не сум мајка, по теткинска и друга линија банкротиравме по давање пари џепарац за сликички[sm=smiley36.gif]. Мене лично многу ми се допаѓа зошто е поразличен од американскиве цртани, нема насилство некое да речам големо, повеќе се сведува на игра, Медо е многу педантен уреден се по дома средува, прави зимници, а Маша е палавата која све му растура расипува, но секогаш на крајот наога начин да му компензира за направената беља. Е сега за бељите на Маша не знам децава како ќе сфатат, ако земат да ги копираат ќе биде смешки. Инаку цртанот со некои детали кои се нацртани ме потсеќа на детството, бидејќи со Русија имавме многу сличности порано, па можеби и денес. Мами, не напиша како ќерка ти реагира на цртаниот, дали сака да ги прави истите работи како Маша, дали ја имитира и сл.?[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|