AnnaMolly RR -> RE: nor levo (21.12.2012 8:53:53)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi ИЗВОРНА ПОРАКА: miana ИЗВОРНА ПОРАКА: mmbucko Go dojam malovo i od tel ja gledam temava i se gazam od smeenje. Znaci koga neshto saka da bide ke bide i gotovo :))))). Imeno dvete predhodni deca mi se praveni, praveni, praveni veke celo skopje gi pravese. I stimulacii i laparaskopii i histeroskopii i 300 inekcii i neznam shto ushte ne. E sea doagame do temava.... Neli kaj mene demek ne se fakalo i obicno so mm ne se pazevme neshto osobeno. Aj relativno blisku bea plodnite denovi pa demek aj kondom. I normalno , pukna po prv pat vo nashata 15 godishna vrska i normalno utredenta oset___iv ovulacija 4 dena porano i normalno trk vo apteka po norlevo. More ni norlevo ni nordesno tuku pravo vo sredina. Taka da sega si imam prekrasno since posle dve prekrasni devojcinja. :))))))) Taka da ........ srcka a kako ja oset__i ovlacijata? Kako toa se oseka? Te citam i si mislam ili jas sum mutava ili sum unazadena??? И јас се зачудев за истово. Ајде мајко одговор, многу ме интересира. Ај и јас да потврдам. Имам болна овулација, исто како менструални болки. И секој месец ме боли стомакот на овулација, некогаш и посилно отколку кога имам добиено. Има и на РР статија за болна овулација.
|
|
|
|