Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување VIII дел 8.10.2018 11:34:47
Kvisko
Јас сум некакво си ветеран тука ама слабо пишувам во последно време. Минатиот пат кога си пишував имав среќа и од тој ИВФ обид имам 2 годишен син. Денес ќе одам пак на трансфер на ембриончиња па чисто да си пишам тука за среќа.
RE: Вештачко оплодување VIII дел 28.10.2018 11:53:19
kate..
Bidna i mojot transfer vcera so zamrznati embrioni mi vratija dve denes mi vtor den no me boli grb od lezenje dali moze na stomak da se lezi ili zabraneto e..
RE: Вештачко оплодување VIII дел 8.11.2018 12:54:28
kiki83
Здраво Кате, и јас имам замрзнати ембриони и се спремам за трансвер,те молам ако можеш да ми ја објасниш постапката кој ден од циклусот се почнува со терапија.Поздрав
RE: Вештачко оплодување VIII дел 9.11.2018 9:45:57
honey bunny
Zdravo dragi dami. Cestitki na tie koi veke se ostvarivte kako majki I mnogu uspeh na site koi ste vo iscekuvanje. Mojot tret obid zavrsi neuspesno za zal. Mi ostanaa 13 clexane 0,4 so rok do 2021 godina. Ako na nekoja I trebaat neka me iskontaktira bo inbox. Ne sum vo moznost da gi podaram bidejki samo soprugot raboti, megutoa ke se dogovorime za cenata. Ubav vikend na site.
RE: Вештачко оплодување VIII дел 31.12.2018 7:01:03
kapina
Zdr devojki jas se porodiv na 29 noemvri imam kerkicka mihaela posle 13 god borba so neplodnost se isplati golema blagodarnost do Dr trajkovski kaj kogo go pravev IVF I do Dr trajanova koja mi ja pravese prethodno histeroskopijata
RE: Вештачко оплодување VIII дел 31.12.2018 14:49:43
kukli4ka24
cestitki kapina za ostvarenata zelba sakam da te prasam kolku plati za ivf i dali toj doktor e dobar za da mi pomogne i.mene da ostanam.bremena jas izguviv bebe no.ostanav bremena po priroden pat ke.mi bide milo ako.mi odgovoris fala odnapred 😊
cestitki kapina za ostvarenata zelba sakam da te prasam kolku plati za ivf i dali toj doktor e dobar za da mi pomogne i.mene da ostanam.bremena jas izguviv bebe no.ostanav bremena po priroden pat ke.mi bide milo ako.mi odgovoris fala odnapred 😊
ne plativ nisto bev preku fzom I da ok e dr I jas gubev bremenosti a samo terapijata si ja kupuvav na privatno po et
Fala ti mnogu za odgovorot draga. Vaka mojot problem e sto jas na 25.12.2017 rodiv 9 mesecno mrtvo bebe za zal bese zavitkano so papocnata vrvca okolu vratot 😥 i eve 1 godina se obiduvame no nema rezultat presldhodniot mesec koristev i klomifen za stimulacija eve uste 1 den do.menstruacija mnogu sum napnata i voznemirena
Zdr devojki jas se porodiv na 29 noemvri imam kerkicka mihaela posle 13 god borba so neplodnost se isplati golema blagodarnost do Dr trajkovski kaj kogo go pravev IVF I do Dr trajanova koja mi ja pravese prethodno histeroskopijata
Честитки капина, нека ти е жива и здрава ќерката. Ти навистина водеше макотрпна борба за неа сите овие години. Уживајте и се најубаво!!!
RE: Вештачко оплодување VIII дел 27.9.2019 9:33:15
Biba818
Здраво девојки, доколку некој има искуство со ивф со донирани ако може да споделите. Ме интересира и времетраењето додека се подготвувате од сам почеток до самиот трансфер Капина, честитки, многу се израдував кога прочитав, само најубави желби Ви посакувам
RE: Вештачко оплодување VIII дел 27.12.2019 14:24:04
Biba818
izgleda ne e aktiven povekje, mozes da se prefrlis na femina na formuot vestacko oploduvanje mene ovoj mi bese pozgoden ama ke se naviknes i tamu srekjno ako si vo postapka pa da ne izraduvas so visoka beta
RE: Вештачко оплодување VIII дел 23.3.2021 19:09:13
Biba818
не пишува никој овде со месеци, јас и уште некоја што проверуваме одвреме навремепиши што те интересира па можеби и ќе одговори некој, јас секако ќе те прочитам па ќе одговорам ако знам, поздрав
не пишува никој овде со месеци, јас и уште некоја што проверуваме одвреме навремепиши што те интересира па можеби и ќе одговори некој, јас секако ќе те прочитам па ќе одговорам ако знам, поздрав
Мила јас се спремам за ин витро, го добив ваучерот па ме интересира колку од прилика коштаат терапиите после ЕТ..Фала 🙂
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.