Yummy Mammy -> RE: Симптоми на повеќе плодна бременост (16.11.2011 16:44:29)
|
Liljace, mene mi se sluci istoto so prvata bremenost. Komentarot na doktorot na prviot pregled, negde 8 nedela mislam, bese: "bremenosta pocnala kako bliznacka bremenost, no ednoto se razvilo, drugoto ne i organizmot najprirodno si go isfrlil. Nema nikakvi komplikacii, nikakvi tegobi, ako si nemala malo krvarenje do sega, mozno e da zabelezis denovive, toa e ona sto organizmot go otfrla kako visok." I navistina taka bese, jas nemav apsolutno nikakvo krvarenje vo celata bremenost, i vednas na vtoriot pregled se bese cisto, samo eden zdrav plod, nikakvi tragi od drugoto embrionce. A mnogu bese smesno bidejki so mm bevme vo Diznilend vo Pariz tie denovi pred da doznaeme deka sum trudna, ustvari se somnevavme ama uste bese mnogu rano za da pravime testovi. I normalno tamu se vozevme na site mozni rolercosteri po 100 pati, dodeka ne drzese dusa. I koga se vrativme, pravec na doktor i koga ni go kaza ova doktorot deka ednoto se razvilo, drugoto ne, mm nesvesno se mava po glava i vika: lele go ostavivme ednoto bliznace vo diznilend [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] a mojot odgovor na toa bese: lele sega kerka mi sekogas ke ima cuvstvo kako nesto da i nedostasuva [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|