RE: Аватар на профилот (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> За порталот

Порака

Natuska85 -> RE: Аватар на профилот (29.4.2012 0:30:14)

И јас си имам нов аватар,се спремам за лето[sm=smiley1.gif]

Еве надица тука има доста убави клик

Andriance -> RE: Аватар на профилот (29.4.2012 0:37:55)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Auuuuuuuu prekrasen..ja uste malku ovaa so sin mi...pa posle menjam na letno

Bogdancanka -> RE: Аватар на профилот (29.4.2012 15:01:45)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Богданчанка после на ред ќе биде летно аватарче
Ете и јас имам нов,склона сум на менување на аватари штом видам поубав одма мењам [sm=smiley36.gif]

hehehehe more super ti e novoto avatarce a gledam imame dosta novi avatari[sm=bravo.gif]devojki site ste vo letna sema

Natuska85 -> RE: Аватар на профилот (15.10.2012 10:39:05)

Кика има нов аватар,честитооо,ме уплаши искрено[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Andriance -> RE: Аватар на профилот (15.10.2012 10:41:56)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Auuuuuuuu prekrasen..ja uste malku ovaa so sin mi...pa posle menjam na letno

leto projde ja ne smeniv...ajde sega odma mavam na esenski ahahhaha

kikicka -> RE: Аватар на профилот (15.10.2012 10:55:46)

БУУУУУУУУУУ Нато ![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Кика има нов аватар,честитооо,ме уплаши искрено[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: Аватар на профилот (30.11.2012 15:15:55)

Членови и членки на РР гледам доста немате аватари ,а интересно е кога покрај никот има некој интересен аватар.
ТУКА има доста ватари кои се со соодветна големина и можете да ги зачувате во ком и тука одма на форум

Melanija RR -> RE: Аватар на профилот (7.12.2012 16:33:50)

ТУКА може да ја намалите големината за аватарот кој сакате да го поставите [sm=smiley1.gif]

Bogdancanka -> RE: Аватар на профилот (7.12.2012 17:05:32)

Меланија аватарот ти е прекрасен честито[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]ај да кркнеме по некое чоколадце дај почасти во канцеларија[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ring -> RE: Аватар на профилот (7.12.2012 17:20:45)

Зошто не можам да си го сменам аватарот ???? големината му е 7.6 кб , не е голем
Одам во мој профил , па кај мој аватар и кликам на пренеси ја мојата слика , ја закачувам сликата и на крај ми пишува датотеката е успешно завршена а аватарот не ми е сменет ????
Каде грешам ????

Melanija RR -> RE: Аватар на профилот (7.12.2012 17:45:08)

Ринг кога пишува датотеката е пренесена на истата страна пред крај на средина кликн на потврди ,може до тоа да е[sm=smiley1.gif]
Bogdancanka RR ќе частев чоколадне ама онлине си врати се ,а т за ангелчето кафенце [sm=smiley2.gif]

Ring -> RE: Аватар на профилот (22.12.2012 14:29:16)

Znaci stvarno ne mozam da stavam nov avatar [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] ...i stariot go izbrisav i pak ne mozam da stavam nov[sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif]
znaci stignuvam do toa datotekata e uspesno prenesena kliknuvam na potvrdi i nisto .....go nema...ne e golema slikata 7.39 KB e
Pa i stariot si go izbrisav , si vikav aj da ne treba taka....i sega nemam nikakov
Ajde pomagajte !!! Valjda ne sum do tolku prosta[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]...ednas staviv i sega ne mozam da go smenam
[sm=smiley35.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

Зошто не можам да си го сменам аватарот ???? големината му е 7.6 кб , не е голем
Одам во мој профил , па кај мој аватар и кликам на пренеси ја мојата слика , ја закачувам сликата и на крај ми пишува датотеката е успешно завршена а аватарот не ми е сменет ????
Каде грешам ????

kikicka -> RE: Аватар на профилот (22.12.2012 14:41:22)

Срцко откако ќе стиснеш на потврди , скролај надоле и стисни зачувај ги промените и тогаш ке се појави.

Ring -> RE: Аватар на профилот (22.12.2012 15:26:57)

Toa i go pravam Kikicka , odam do dolu na stranicata i klikam na potvrdi i nema ....
Stvarno ne mi e jasno....

Melanija RR -> RE: Аватар на профилот (22.12.2012 15:33:22)

Ринг пробај да се одјавиш и пак пријавиш ,штом се друго ти вика дека ти е потврдено

Ring -> RE: Аватар на профилот (22.12.2012 15:52:49)

Si ja najdov greskata, trebalo da stikliram prenesi ja mojata slika i da ja zakacam slikata, a kaj mene bese stiklirano trgni go avatarot

Fala vi devojcinjaa[sm=smiley31.gif]

elenak -> RE: Аватар на профилот (22.12.2012 16:14:44)

Си го сменив и јас. Со зимсково одело на Рингераја морав да и облечам зимско одело и на Мини, да не ми смрзне [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

Ikana -> RE: Аватар на профилот (26.12.2012 12:15:21)

ЕленаК, ем роденденски, ем Новогодишен аватар!!! Супер е, Мини ми е најомилен лик [sm=bravo.gif]

kikicka -> RE: Аватар на профилот (26.12.2012 12:58:15)

Што си згодна бреее на новиот аватар [sm=bravo.gif]

Si ja najdov greskata, trebalo da stikliram prenesi ja mojata slika i da ja zakacam slikata, a kaj mene bese stiklirano trgni go avatarot

Ring -> RE: Аватар на профилот (26.12.2012 20:52:53)

Абе остај....лепота....ќе видиш за некој ден кога ке избацам нов аватар... гола нога со подвезица...како се ближи Новата така се разголувам [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

kikicka -> RE: Аватар на профилот (26.12.2012 22:45:08)

[sm=smiley36.gif] Аааа ама и тука си со подвезица бре , и една нога. После НГ со две голи нозе [sm=jezicek.gif]

Абе остај....лепота....ќе видиш за некој ден кога ке избацам нов аватар... гола нога со подвезица...како се ближи Новата така се разголувам [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Felly RR -> RE: Аватар на профилот (27.12.2012 7:27:31)

Многу ми се допаѓа и од Меланија новиот аватар[sm=smiley2.gif]

Ring -> RE: Аватар на профилот (1.1.2013 0:15:18)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] receno storeno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] Аааа ама и тука си со подвезица бре , и една нога. После НГ со две голи нозе [sm=jezicek.gif]

Bilence2 -> RE: Аватар на профилот (2.1.2013 0:01:56)

Jas se obidov mnooogu pati ne uspevam da postavam avatar. Ima li vrska sto se najavuvam od mobilen? Klikam na choose file i nisto ne se slucuva?!? Ne se otvara browser za da izberam file .[sm=zmeden.gif]

Beatris -> RE: Аватар на профилот (2.1.2013 0:04:10)

Пробај од компјутер, веројатно телефонот не ти поддржува некоја опција

Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>