Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
јас за НГ во принцип не сакам големи прославо од типот на дочеци во кафани и сл...јас си сакам по дома или евентуално кај некои пријатели, ама по дома со добра храна и чашка муабет..веројатно и годинава ќе ја тераме истата шема само треба да видиме со кои пријатели..а за деновите по НГ планираме здравје боже до Берово на 2-3 дена...
Sakavme na Kuba mm ima prijatel koj zivee tamu a tuka raboti so nego. Ama sega posto sum bremena neznam dali ke mi dozvoli ginekologot da letam . I nekako mi e popezbedno da si ostaneme doma. bebeto mi e najvazno od se vo zivotot
Za Nova godina standardno sekoja godina sme doma.Najubav praznik mi e ng bidejki slavime na toj den i rodenden na mojot soprug pa si cekame gosti si se zurkame i ni e mnogu ubavo.Vo princip ng e obicen den za mene kako i sekoj drug den ne znam zosto tolkava euforija se pravi okolu ng.Najglupavo defitivno mi e proslava na ng vo kafana poveke bi izbrala dobro drustvo,poseta na nekoe egzoticno mesto ili na plostad.
Nie Novata Godina ke ja precekame doma. Nemozeme da odime nigde bidejki ke bidam 35 nedela. No vo sekoj slucaj ke ni bide najubavata nova godina vo zivotot.
Секогаш е така...ја у ск..можно е и исто ко и секој в икенд...у стнче, филмови...или евентуално неколку души собрани..за разлика од лани ова година лабаво ке терам
Јас лани во дискотека славев со жени...уф после 7 год славенје со дечко решив да се журкам со друштво...Лук си беше кај другар и так бевме ептен тазе...и си поминв најлудо на свет...ама оваа год деф сакам релакс
ние ништо од словенија.сепак требаат пари а сакаме да заштедиме за асален одмор, па најверојатно со друштво неколку пара некаде дома или евентуално во ресторан.ќе видиме
Градот Скопје и телекомуникацискиот оператор „ONE“ денеска /13.12.2009 година/ ја претставија програмата за свечениот пречек на Новата 2010 година во Скопје. Центарот на градот и главните улици се веќе накитени со новогодишни украси, а во централниот дел од плоштадот „Македонија“ е поставена и 21 - метарска елка. Новогодишната атмосфера во градот ќе ја дополнат лизгалиштето и симулаторот на сноуборд кои ќе бидат поставени на плоштадот, како и дрвените куќички на кои ќе се продаваат честитки и сувенири. Новогодишната забава во Скопје за првпат ќе трае четири дена, со настапи на познати музички имиња од земјава и од странство - рече градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, на денешната презентација на програмата за пречек на Новата 2010 година. Новогодишната забава во Скопје ќе се одвива според утврдената програма:
28.12.2009 понеделник
Д.Н.К. 17:00 – 17:30 Влатко Лозановски 17:35 - 18:05 Адријан Гаџа 18:10 - 18:40 Јован Јованов 18:45 – 19:15 Елена Ристевска 19:20 - 19:50 Дарио 19:55 – 20:30 Ареа 20:45 –21:30 Леб и Сол 21:45 – 22:50
бидејќи мм е музичар и е на работа за нова година а имаме мало дете кое ја бара мама годинава како и лани ќе бидам дома со таа разлика што лани и свекор ми и свекрва ми беа дома а годинава се на работа и двајцата па јас и малата сами ќе се журкаме
читам кој каде ќе биде за НГ... имам предлог: ајде другата НГ да си закупиме една игротека, па сите заедно (мислам, кој сака)!!! Јас успеав да го наговорам мм да го мрдне задникот и да одиме некаде: Златибор, 4 дена! Се надеам дека нема да се случи ништо непредвидено (со деца никогаш не се знае), па ќе ви раскажам како сум си поминала. Плус, пишува на сајтот на хотелот ека имало интернет, па ќе ви пишам
аааа што убаво..сакам едно џемперче за Лука од таму..прават многу убави од природна волна дебела... И да ми ја санкате куклата, немој да ја затворите во хотел И нормално- да ни пишете како е