Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
хехехе јас првата нова година кога славевме со кумовите бев бремена и им заспав некаде кај 1 по полноќ..си легнав на двоседот, божем да одморам и сум си заспала, ама ми простија дека демек трудно па хормони ово оно , ти само пази да не лупнеш со глава во чинија
I nie ovaa godina ke si sedime domce Mislam nekako mi se iziveani proslavite za NG,ne deka ne e ubavo ama otkako si ja imame lepotickata so nas si sedime domce nekako ni e najubavo. Svetot ostanuva na mladite.......ne deka sega sme ostarele ama ajde moze od drugata godina pa so drustvence.........
И? како си поминавте? испадна ли планираното или нешто сосема друго? Ние супер пројдовме..Лука седеше до 12.30, гледавме огномет на плоштад, малку бевме на Џибони долу на свирка...прекрасна вечер во секој случај
prasanje: za nova godina so drustvoto se dogovarame da odime za bugarija,sandanski,e sega nekako mi se plasi okoto deka lukas e 9 meseci,i prv pat ke izlegvam so nego taka na podolg pat..hotelot bil ,mnogu ubav,so zatvoreni bazeni,nezz tamu,aj neka mi kazi nekoj iskustvo za odenje na podolg pat so pomalo dete..nezz dali da odime,odi celo nase druustvo ama niv decata mu se po 3g,10,i 5g..pogolemi se..ili pak da ne se sekiram i ednostavno da trgnam..sto mi preporacvate..?
Лукас како се цените во Сандански??Јас гледав во Банско и Златибор изгор е за две вечери па не ми се даваат толку пари.А сакавме поблиску негде за да не патуваме долго,пошто јас сум нали .Лани бевме во Прага 4 ноќи супер си поминавме, ама долг е патот со автобус пошто бевме.
Леле стварно е изгор Банско баш сега гледам, па поготово за НГ..... Лани бевме некаде околу Божиќ ама понормални цени имаа. А баш ми се одеше негде поблиску кај што има снегче
Лукас како се цените во Сандански??Јас гледав во Банско и Златибор изгор е за две вечери па не ми се даваат толку пари.А сакавме поблиску негде за да не патуваме долго,пошто јас сум нали .Лани бевме во Прага 4 ноќи супер си поминавме, ама долг е патот со автобус пошто бевме.
natushka85 sega duri ja vidov porakata,mm veli deka bilo 130e od covek,plus imalo vo toj hotel kaj so imame plan da odime zatvoren bazen,a vamu vo bansko kolku se?pozz
prasanje: za nova godina so drustvoto se dogovarame da odime za bugarija,sandanski,e sega nekako mi se plasi okoto deka lukas e 9 meseci,i prv pat ke izlegvam so nego taka na podolg pat..hotelot bil ,mnogu ubav,so zatvoreni bazeni,nezz tamu,aj neka mi kazi nekoj iskustvo za odenje na podolg pat so pomalo dete..nezz dali da odime,odi celo nase druustvo ama niv decata mu se po 3g,10,i 5g..pogolemi se..ili pak da ne se sekiram i ednostavno da trgnam..sto mi preporacvate..?
abre sto tuku prasuvas zensko,sekako deka ke odis..ponesisi za deteto sve sto treba od garderoba kebence,sisence,i sirupcinja i najubavo da si pomines
mama26 pa kaj si ti dosega da me iskaras?hehehhe,ocekuvav vakvo odgovorce od tebe...cekaj uste ne se znaj dali ke se odi 100%sigurno treba da ni potvrdat od agencija mi se odi ama od druga strana mi se vrakaat nozete...hahah,sepak e mal...pozdravce do tebe
Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Дома. Традиционално. Имаме повеќе од 300 ноќи да се акаме ако ни се ака некаде, ама новогодишната ноќ и утрото потоа се чека дома со децата кај нас. Додека сме во брак 2 нови години сме дочекале со друштво и погрдо не сум си поминала никогаш и никаде.
< Поракaта ја уредил виктори -- 4.12.2010 22:36:22 >
Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
да одиш и да не се секираш за ништо! Не одиш на Хималаи или надвор од цивилизација! Аман. Уживај и убаво да си поминете
Само што јас не можам да ги оставам децата за ќеиф да си терам во кафани кога знам како ја чекаат новата година и Дедото мраз. А искрено, и мене ми е безвезе на највозбудливата ноќ да ги оставам, а супер другарчиња ми се единствени
vo pravo si viktori,ama sum za kotece...od ovaa moja pusta subeslivost..koga nezz kaj odam kako ke bidi,me sfakas?zatoa,inace fala ke gledam ubavo da si pominam i ke ima i sliki ako ni odobrat od agencija a ako ne ni odobrat za dgabe eden kup muabeti,hehe,pozz