Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
prasanje: za nova godina so drustvoto se dogovarame da odime za bugarija,sandanski,e sega nekako mi se plasi okoto deka lukas e 9 meseci,i prv pat ke izlegvam so nego taka na podolg pat..hotelot bil ,mnogu ubav,so zatvoreni bazeni,nezz tamu,aj neka mi kazi nekoj iskustvo za odenje na podolg pat so pomalo dete..nezz dali da odime,odi celo nase druustvo ama niv decata mu se po 3g,10,i 5g..pogolemi se..ili pak da ne se sekiram i ednostavno da trgnam..sto mi preporacvate..?
да одиш и да не се секираш за ништо! Не одиш на Хималаи или надвор од цивилизација! Аман. Уживај и убаво да си поминете
Zimava sakame da odime na vikend nekade na planina ,Krusevo ili Mavrovo ili mozebi nekade vo sosednite zemji ama toa nema da bide za Nova Godina. Eve vcera ni bea edni prijateli na gosti so decinjata i ne pokanija zaedno da slavime vo domasna atmosfera. More mislam deka pak sami so mm i kerka mi ke si proslavime
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
odime za bugarija gotovo denes ni potvrdija,samo uste da se ustanovi dali ke odime so kombe za site ili so koli mnogu sakam so koli da odime ama ke vidime...sega sum kefoj jupiiiiiiiii!!!!!!!!ah samo da bev barem 5-6 kila poslaba za kupacite da mi sedea poubavo aman ovaj stomakot,koga ke mi se namali....pozzzzzzzz
НЕ! Јадеш се освен ананас, ама не пиеш газирано и не јадеш благо, вежбаш и трчаш и то! Мислам дека лукас има мал проблем само со стомакот, па мислам дека ригорозни диети не и требаат за 5-6 кила е поважно движењето од нејадењето. Уфф кога ќе ми текне на диета одма ми се пријадува
,me iznasmejavte,a jas ovde zagrizena ,ke vikaat bugarite eve go kitot,ili pristigna ke ni go isprazni bazenot edno skokanje vo nego i site ke bidat iskapeni...a drugo da ve prasam ima gajle lukas deka vodata ke e so hlor,nema vrska taka?pozz super ste zimi se,a za toa dieta i jas a pomislam na dieta odma mi se jadat makaroni so tuna...m,m,m..
a be ovie mazite nasi zakazvaat so zakazvaat ama neznaat koj hotel e,znat samo deka imalo bazen koj so izlegval od pod nekoj tunel nadvor,znaj nekoj so ima odeno????? se pomocav veke od sreka aman kaj ke odam i jas ,tesko mene ko nekoe dete sum,i sega gi gledam hotelite, a hotelot kaj so ke odime bil v centar,hahah,,pozz jas odam me brkaat za da sedni mm...