Felly RR -> RE: Капење на детето (14.8.2011 10:46:23)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami До која возраст ги бањате вие вашите деца? кога е време да почне то а само да се бања без ваша помош? Не се сеќавам нас мајка ми кога не остави првпат сами ... ИЗВОРНА ПОРАКА: mami мислам дека Лука е веке готов сам да се бања сам оди во купатило, сам си влегува во када, сам се тушира со тушот..уште да научи сам да излегува од када и да се облече и сам ке го пуштам сериозно, вие мамички кои имате и постари дечиња, на која возраст почнавте? ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР Машките не се оставаат многу брзо сами да се капат, не знаат од мали да одржуваат хигиена на интимниот дел. Јас Марио го капев до петто одделение, а исто и пријателките кои имаат машки деца, некои дури и подоцна ги оставија сами да се капат. ИЗВОРНА ПОРАКА: Aleksandra Jas Luka uste go banjam no sam si go banja kureto, ke mu dadam penja od kupkata vo racinjata i sam si go otvara kureto i go banja, mene mi ostanuva samo da go izmijam so tusot, dodeka Ana veke sama se banja jas odam i ja mijam kosata, drugoto e nejzina rabota. ИЗВОРНА ПОРАКА: niki Mami mnogu mal nezavisen tvojot. Jas moeto devojce seuste go banjam. Znae taa i sama da se istrie imitira mienje kosa i se toa, ama toa nejzinoto sepak ne e dovolno dobro da ja ostavam sama da se banja. Taa stava sampon na glava i se trie samo vo predniot del, ako ne i kazes da gi istrie racete nozete nema da go napravi toa, mnogu poveke se slapka vo vodata i si igra otkolku da obrnuva vnimanie na higiena. Znam deca koi se mnogu pogolemi od nea i odat na uciliste pa ne se banjaat sami. Jas se sekavam deka pocnav sama da se banjam koga bev petto oddelenie, veke mi bese sram da se soblekuvam pred majka mi i jas bev taa koja insistirase na toa, da ne bese taka majka mi ke prodolzese uste da me banja. A Luka tolku mal se toa da pravi e prosto ne mi se veruva. ИЗВОРНА ПОРАКА: mami добро тој сам влегува во када и му го даваме тушот и повеке си игра со него, ама ете јас го мачкам со сапун а мм го држи и го учи со рачињата како да си го трие мешето и веќе сам почнува тоа да го прави, ко што тргнал на 3 години ке пуштам сам ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica RR ќерка ми е уште мала. сака да се бања но мислам дека ќе ја бањам додека дозволува а и сега и оставам враме да си игра во водата нели сама да се бања
|
|
|
|