butterfly 00 -> RE: генетско испитување (27.3.2015 0:34:52)
|
Elence3 sto da ti kazam za Koco Dimitrov sum bila kaj nego vo Hemolab, no ne mi se dopaga sto site od remedika Petanovski gi praka kaj nego, mozes da najdes postovi deka na site im gi dava istite ispituvanja kaj nego se pravat imunoloski, vitam d i uste nesto ako ti kaze i e mnogu skapo. Jas koga bev istite muabeti istite ispituvanja i mi vika odi da ti zemat krv e vikam cekaj kolku ke me cini i sestrata mi vika epa sega ke vi kazam 12 000 den, a mu vikam, a na transfuziologija neli mozam da gi napravam mi vika epa znaes ne mozes itn. Posle otidov kaj Gerasimova vo Sistina zenata e super i mi dade se da napravam so upat i na transfuziologija i vo Manu. Veke ne iscrpea so pari mislam deka nikoj ne gleda da ni go resi problemot inaku za pocekot odi zakazi si na transfuziologija eve gi ispituvanjata sto gi dava Gerasimova, a site gi ispituvaat istite toa se: steknata trombovolija hemostaza, D-dimeri, AT3, proteinC,Protein S, La i AFA cinat 1700 den so upat od maticen ginekolog, mozes i vo Manu da si isptitas mutirani geni so upat 450 den. od ovie ispituvanja se ke se vidi drugi nema, a ne ti kazuvaat koi ispituvanja za da ti gi zemat parite vo Hemolab duri i listot koga im go pobarav sestrata ne mi go dade vika ovde ostanuva epa sega napravi si matematika. Koco na drzavno e sosem drug covek za razlika od privatnata ordinacija kade e ljubezen i ti dava prostor. Lazarevski kariotip im dava na onie veke koi imale spontan abortus i problemot e vo plodot, mislam deka sega za sega treba da gi napravis samo ovie gore, a ponatamu ke te upatuvaat i samite doktori kaj koj ke odberes da se lekuvas. Se nadevam deka ti pomognav, se izdzvakano :)
|
|
|
|