scared RR -> RE: генетско испитување (25.9.2015 17:25:19)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: MademoiselleNina Scared RR, a kaj tebe sto e problemot? Inaku sum bila i na transfuziologija i kaj Koco Dimitrovski i sum ispitala i d dimeri, i afa i hemostaza i trombofilija, i edinstveno imam hiperagregacija na trombociti. Site drugi rezultati se vo red. E toa ne e voobicaeno... Pretpostavuvam deka ima uste nesto sto ovie ne go ispituvaat. Inaku toa so hiperagregacijata mi ekonstatirano uste pred 15 god, ama mene vo sekojdnevniot zivot ne mi pravi nekoj problem. Neli, ne e se kako po kniga :) Inaku pisjam vit D3 od HealthAid 1000 iu sprej. Toj mi go preporaca K.Dimitrovski, i togas si kupiv nekolku sisnja (uste ne im e pominat rokot ) :) okolu 900 den I od Amerika mi donesoa Vit D3 od 5000 iu Spring Valeu. Ponekogas pijam apce, ponekogas sprej, mozda ne treba taka :) cena za ovie ne znam So rezultatite planiram da odam kaj nekoj dobar imunolog, pa ke vidime so ke kaza. Јас сега гледам ова се извинувам што каснам [sm=smiley1.gif] Кај мене проблемот е што забременив со инсеминација но не се развиваше плодот, и имав спонтан во 5та недела. Ако не се лажам и ти си кај Ивановски како и јас. Мене он не ме прати ништо да испитам, дури ме искара дека многу се потресувам за се, дека немало потреба да испитувам ништо, ама мене ме јаде црвот. Е сега уште не отидов јас до имунологија, ме фати некој вирус недела дека и повеќе сум во кревет, штом пркнам ќе одам.
|
|
|
|