Anonimen -> RE: генетско испитување (18.2.2012 16:48:49)
|
Blagodaram liljak za sovetite, me interesira kolku ispituvanja se tie, kako se vrsat, dali se imas rasprasano kolku ke cinat istite da se izvrsat vo nekoja od privatnite bolnici - sistina, jas se spremam da zakazam kaj doktor drakulevski vo sistina, mi go preporacaa kako doktor koj edinstveno bi mozel da go resi mojot problem, neznam veke kaj da odam i so da pravam, se setam samo od doktor do doktor, vo drzavnite bolnici mi vikaa se e vo red taka trebalo da bide, vo remedika isto, ne se potrebni nikakvi ispituvanja, duri koga bev vo sistina kaj doktor gordana petrovska taa bese prva doktorka koja me upati da napravam mikrobioloski brisevi, pap test, d-dimeri, nespicificni antitela, LA, torch, bidejki sum negativna krvna grupa i site tie rezultati mi se vo najdobar red, sega mi ostanuva da napravam i genetski ispituvanja, ama veke nemozam da izdrzam do koga vaka, koj ke ceka uste cela godina kako so pisuvas ti do maj edna godina a rezultatite ne se site kompletni, dali ima nekoj vrseno genetski ispituvanja vo sistina za koja cena i kolku vreme e potrebno za rezultati od tamu [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|