Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
MM koga saka da bide romanticen, moze i toa premnogu.. Koga me pobara za zena me odenese na planina i nosese golema torba a neznaev zasto. Se iskacivme na planinata, izvadi kebence od torbata, sednav, mi gi vrza ocite i mu rece da pocekam. Posle 10 min mi gi odvrza ocite i pred mene so svekicki imase napisano TE SAKAM, OMAZI SE ZA MENE! i mi go izvadi verenickiot prsten... i shampanjsko so dve casi... Bese prekrasno.. duri jas kako zena nuikogas ne sum se setila na nesto slicno..
Nie i dvajcata sme romanticni sekogas znaeme po nesto romanticno da napravime.Cesto pati pravime romanticni veceri so sampanj ,sveki, romanticna muzika.
Романтиката е многу убава особина кај еден човек.Да го изненадиш саканиот/саканата на романтичен начин е најдобриот доказ за љубови најдобриот начин да му ги разубавиш денот за потоа цел ден да мисли само на тебе,Затоа да бидеме што повеќе креативни и романтични!!!! Љубов ахххххххххххххххххххххххххххх љубов!!
Dali vasiot soprug e romanticar? Dali ste bile iznenadeni so pokloni, veceri ili zapaleni sveki i vino kako na film? Mojot ic ne go biva za romantiki i voopsto ne e kreativen, kako da se sramuva od tie raboti demek da ne pokazuva slabost Koga treba nesto da mi kupi za nekoja prigoda me prasuva sto sakam namesto toj da izmisli nesto i da me iznenadi kako e kaj vas???
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Можеби беше романтичар, ама јас уште на почетокот од врската му дадов до знаење дека не паѓам многу на такви работи(леле камен значи бев тогаш) и сега малку ми е криво затоа, баш ќе ми годеше романтика одвреме навреме, да разбијаме монотонија. ама тоа е
Sakam romantika,ama za zal mm ne e romanticar..Kollku pati sum mu rekla da me iznenadi so nekoja vecera ili sl,..Ma nema sansi bre..Pokloni znae da kupva ama romantiki neznae da napravi.Nema teknuvalo za nesto takvo
Posledno sto me iznenadi bese vo oktomvri za nasata godisnica,i toa stvarno ne ocekuvav takvo nesto posto ne e romanticen tip i za se treba jas da go potsetuvam.Stana rano sabajle i mi vika napraviv kafe ajde u dvorce da pieme.Aj se izmiv i idam sto da vidam,kafe napraveno,edna ruza do kafeto i edno torbice.Otvoriv sto da vidam,mi kupil saat Esprit epten po moj vkus.E stvarno epten me iznenadi
Jas i mazmi zavrsivme so pravenje romantiki, otkako uspeav na prviot romanticen sostanok da si ja zapalam kosata so svekite koi prava romanticna atmosvera . I na kraj romanticniot sostanok zavrsi so sreduvawe na mojata kosa, odnosno vadenje na izgorenite delovi so nozica, za sledniot den pod itno da otidam na frizer
Слабо кај нас...едвај прелазно двојче Јас не сакав многу романтика, ама како стареам чувствувам потреба за неа Мм не ми ја нуди, за него романтиката била за децата
маж ми досега за две ипол години во брак,не направил ништо романтично,но вчера вечер се изненадив од него. ме разнежи откако заспа ева(значи додека јас ја хранев и ја успивав во другата соба,тој нарачал пици и купил вино,а на масата и на шанкот во кујната запалил мали свеќички)кога излегов од собата,има што да видам,се разнежив,ми потекоа солзи(сметајте,со оглед на тоа што долго време бевме скарани,а сега како да сонував)навистина бев многу среќна јадевме заедно,пиевме,и се галевме,се гушкавме,ми пушташе тивка музика од тоше(тајно моја,усни на усни,немир...)леле беше незаборавно.ми се чини како никогаш до сега.
Е јас не сум романтичар ама мм е и тоа голем...многу често ми прави изненадувања на почетокот не ми беше интересно но со тек на време како што многу малку се гледаме и имаме време за себе годии,годи некако сега
Maz mi ic ne go biva za romantika. Sveki, muzika ili vecera nema vrska. a najveke od se me vadi od takt ej da rodenden ti bese a sto da ti kupam i za kolku pari. posle ovaa recenica ni poklon ni nego nesakam da go vidam. Kako sto vika octavia za nego romantika e da se istusira, a plus bi dodala luksuz da stavi parfem. e mene mi fali romantika.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.