Utce -> RE: Лекување неплодност со билки (16.8.2013 14:24:22)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: lindicka Macina treva i ocajnica se razlicni caevi. Jas ja kupiv macinata treva, 50 denari edno kjesice se pie 20 dena. Edna doza 1000 denari. Taa e za zabremenuvanje, i dobra ovulacija. Jas ja piev eden mesec, i bev na ginekolog da proveram ovulacija i odlicno mi deluvase. Na bitpazar ja prodava pomlada zena, mislam Valenitina deka se vika, i Trajanka postara zena, edna do druga im se tezgite. Koga prasav za ovulacija i zabremenuvanje i dvete mi ja preporacaa ova, ocajnicata mi rekoa deka e za vospalenija i bakterii ma matkata, za cistenje na matkata. Slobodno prasuvajte gi niv dvete, se kje vi objasnat koga kje otidete da go kupite cajot. Sega od nova godina pak kje ja upotrebuvam macinata treva, da zavrsam so nekoi ispituvanja. Se pie toj mesec koga se planira zabremenuvanje. P.s Sram, ne sram ama go prasav i mojot ginekolog specijalist za sterilitet vo privatnata klinika vo koja odam, rece slobodno da ja koristam , nemalo steta od nea, i zatoa ja piev, sepak sakav da se uveram dali cul za istatai dali e vo red. Poz Јас сакам да го купам чајот може подетално да ми кажеш каде да го најдам и дали пред добивање или после добивање да го пијам фала.....
|
|
|
|