Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 23.7.2009 1:21:16
biljanaM
може стопати пробав да се регистрирам и никако не успаевав....незнам што е штосот, а сигурно има нешто мене една другарка ми рече да се регистрирам со долго име ...и конечно успеав, а незнам која е финтата дали на среќа.....
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 26.9.2009 11:39:04
profesorica
Ги проверувам последните пораки, коментирам на сите ново отворени теми и често ја проверувам лостата на активни корисници, и барам нови теми а инаку кога е штама си ја средувам фармата на fb.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2009 2:45:30
Aleksandra
Јас седам на маса со мм и двајца пријатели, они се мезат и пијат пиво а јас им пуштам техно и ги убивам во поим, се бунат немаат атмосфера за пиење сакале народно...
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 29.9.2009 10:39:47
vezilka RR
у моментов сум сама во канцеларија и немам баш нешто многу работа (уствари имам една заостаната..ама изгледа ќе ја оставам уште малку да заостане, дур можам..ич не ми се фаќа:))))
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 29.9.2009 12:17:30
mami
Маца ако сака да лежи на стомаче, префрлија преку колена јас така му правев на Лука и си се допишував со некој на нет или си играв игрици а он си уживкаше