Bitolcanka -> RE: Што правите во моментот кога сте на форумов (23.10.2009 23:10:07)
|
Не сум често на "рингераја", но ветувам дека ќе бидам една од најредовните [sm=smiley2.gif] 1 од поновите членови сум. Само пофални зборови имам за страната и нејзините кориснички и се разбира малкуте корисници [sm=smiley36.gif] Инаку, во овој момент добив неверојатна желба за јадење и за малку што не си ја исполнав [sm=smiley36.gif] Се потсетив на ветениот збор за помалата количина храна и наместо благичко си јадам јаболка - природна здрава храна [sm=smiley1.gif] 3 месеци си одржував убав режим на исхрана, се се расипа кога отидов на 1 конференција во убав хотел - жално беше да не пробам од понудениот избор на неколку вида свежо припремен ручек со десерт + на гости кај роднините 2-3 дена... Но, се враќам на стариот режим кој навистина многу повеќе ми одговараше и благодарение на кој успеав да симнам 10 кг, што не е за потценување во никој случај [sm=bravo.gif] ... Да преминам на главното: јадам јаболко, разгледувам новости тука и во меѓувреме на facebook тајно, да не ми се "закачи" некој [sm=smiley36.gif] чекајќи го либето да ми се јави за да се видиме [sm=smiley36.gif] Како две заљубени гулапчиња сме [sm=nosecka.gif] П.С. Ива, кај спомна што си спремила, лиги ми потекоа [sm=smiley17.gif]
|
|
|
|