Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 12.9.2014 13:54:49
miana
Јас грицкам нокти
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 15.9.2014 15:02:01
Melanija RR
Кафенишам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 19.9.2014 9:17:53
Felly RR
Уживам во моето утринско кафе. Прв ден од оваа недела подоцна почнувам на работа, па малку порелаксирано се чувствувам - како веќе да ми почнал викендот.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 3.11.2014 8:45:24
Defne90 RR
Се расправаме со синко дали јас да седам на форум или тој да си гледа цртани.Сега за сега го водам во расправијата.А во меѓувреме и двајцата јадеме чоколадо.