Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 11.1.2010 19:47:09
Bitolcanka
Со вас, гледам што има ново-старо, што сум пропуштила да искоментирам (освен темите за деца-не сум соодветна да коментирам на нив) чекам да се вклучи 1 другарка на skype, праќам смс, пијам сокче од вишна - релаксирано ..
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 11.1.2010 20:02:10
Bitolcanka
Дедо ми е од с.Вишни (Струшко). Пола стружанка сум Ме влечат корените и натаму Прекрасни градови се и Охрид и Струга, имам роднини и во двата града До пред некое време пиев кафенце со една комшивка, па сега малку на нет, да се слушнам со останатите, после ќе работам нешто... Ако сам не си направиш разонода, никој нема да ти направи, секогаш ќе ти биде здодевно.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 11.1.2010 20:16:05
Maria
Jadam mandarini,a mm se luti,saka da mu pravam drustvo za jadenje. Veli:sam li ke jadam.No,ne,ne veceram. Ilija e kaj majka mi,pa sansa da pocepkam po temive malku na forumov ,inaku veke ne dava,ke go vidi uklucen kompijuterot i odma: pusti mi mamo miki maus,ti nema da cepkas,jas ke si gledam crtan film. Ova mi e sansa.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 14.1.2010 9:18:27
profesorica
буљам у книшката на Дамјан да видам датумите кога примил што примил вакцина и така. и пијам чај и бво меѓувреме штракам на скајп со Еца и Бебица.разрешуваме мистерии околу календарот на имунизација и кратенките за вакцини
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 14.1.2010 9:53:25
bibi
уште денес сум на работа, луѓе, а така ми е лошо денес. Од утре, ретко ќе ме читате на рр, се дури не си земам компјутер за дома, но ќе се снаоѓам, па ќе ви пишувам. Навреме ќе се потрудам да добиете информација кога ќе се породам. Ве поздравувам сите