Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Кревам просек се омажив на 29 г сега имам 34 г Кој дава повеќе -
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 13.11.2014 18:34:21 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
30 god.imam. Citam nanazad koga sum pisala 28.Nema veke 2ka da figurira napred Inaku da se nadopolnam:se omaziv na 20.Ovaa godina slavime 1decenija brak
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 14.11.2014 7:47:50 >
< Поракaта ја уредил blond -- 14.11.2014 11:17:09 >
Каква статистика од мажени на 19 до 31 г, млади од 23 до 41 годишни
Шаренолика рингераја во разликата во години е лудоста и искуството
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Prviot pat se omaziv na 23 I istata godina go rodiv prviov sin, vtoriot pat se omaziv na 31 a na 32 go rodiv vtoriov sin. Sega ima 34 I tolku nitu rajgam veke nitu se mazam pak
Имам 29 а се си мислам дека имам 25 (како да застанав на таа бројка) Се омажив на 22 (незнам кај брзав) Родив две на 29 (сакав и порано но не биваше) е за трето нема време