Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Вашата прва мисла наутро 19.1.2010 16:49:41
Еца
Ајде време е да станеш
_____________________________ Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
RE: Вашата прва мисла наутро 19.1.2010 16:50:22
Bogdancanka
lele pak sum se uspala
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Вашата прва мисла наутро 19.1.2010 17:20:43
Mucka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka lele pak sum se uspala i moja jutros ista je bila,i odmah si pomislih da mi stitna zlijezda to pravi, tsh mi visok...a t4 miruje
RE: Вашата прва мисла наутро 19.1.2010 19:24:15
Anushka
ах леле, Муцка, од иста болка патиме... и мене кога ми е тироидната ап-сајд-даун... живи луѓе јадам за доручек. Инаку, кога се будам, прво си помислувам: леле, денес ќе бидам подобра...
(Одговор на членот Mucka )
RE: Вашата прва мисла наутро 19.1.2010 20:53:35
Матеа
Нов ден, ново утро!
RE: Вашата прва мисла наутро 19.1.2010 22:31:19
Палешка РР
Со што ли ја заслужив оваа прекрасна насмевка. Ти благодарам Боже.
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
(Одговор на членот Матеа )
RE: Вашата прва мисла наутро 20.1.2010 12:02:05
nutelizza
кој ѕвони толку рано..?
RE: Вашата прва мисла наутро 20.1.2010 13:27:03
profesorica
нема шанси да станам
_____________________________ Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
RE: Вашата прва мисла наутро 20.1.2010 15:41:54
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka lele pak sum se uspala Да си поспијам уште малку, 10-тина минути
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Вашата прва мисла наутро 22.10.2013 12:51:42
Bethany
уф што ми се спие, можеше уште малку подолго да поспиеш (за син ми)
_____________________________ " Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
RE: Вашата прва мисла наутро 22.10.2013 21:55:54
Felly RR
За викенд: Спиј, дете спииииииииииј!!!!! За работен ден: Ајде, дете, станувај, ќе закаснимеееееее!!!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Вашата прва мисла наутро 22.10.2013 21:59:48
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR За викенд: Спиј, дете спииииииииииј!!!!! За работен ден: Ајде, дете, станувај, ќе закаснимеееееее!!! Кутро дете, таман се навикне да станува рано, ти пак и велиш спиј
_____________________________ " Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
RE: Вашата прва мисла наутро 22.10.2013 22:20:16
bucko mal
Veke podolgo vreme nautro koga ke stanam prvata misla mi e:sto ubavo vaka da ne se ide narabota,da nemoras da brzas za nikade.Sekako ova nema uste dolgo da trae
_____________________________ You have to dream if before you can do it.
RE: Вашата прва мисла наутро 22.10.2013 23:45:19
elenak
Prvata misla mi e: Kolku li e casot? Da se stanuva ili ne :))
_____________________________ You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
RE: Вашата прва мисла наутро 23.10.2013 14:43:55
Snowhite RR
Колку е саатот?
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Вашата прва мисла наутро 23.10.2013 15:47:53
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR За викенд: Спиј, дете спииииииииииј!!!!! За работен ден: Ајде, дете, станувај, ќе закаснимеееееее!!! Истоооооооо!
_____________________________ Live and let live
RE: Вашата прва мисла наутро 24.10.2013 17:41:52
masa
Periodov: da ne mi pukna vodenjakot i stavam raka dole
RE: Вашата прва мисла наутро 25.10.2013 9:07:59
Mihaela 2010
Denes: petok e aj uste denes pa vikend
_____________________________ Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
RE: Вашата прва мисла наутро 25.10.2013 21:45:09
Yummy Mammy
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR За викенд: Спиј, дете спииииииииииј!!!!! За работен ден: Ајде, дете, станувај, ќе закаснимеееееее!!! .
_____________________________ There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
RE: Вашата прва мисла наутро 25.10.2013 21:48:54
Yummy Mammy
Poslednive 2 nedeli: Koe dete place?! Koj den sme denes?! Denje e?! Veke?! Nekoj place... Koe dete place?!
_____________________________ There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
RE: Вашата прва мисла наутро 25.10.2013 22:09:17
Felly RR
Ох, леле Јами Мами, не ти е тебе лесно.... Ама штом веќе поминаа две недели сигурно малку по малку се средувате и фативте некој ред. до сите мали и големи плачковци!!!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Вашата прва мисла наутро 26.10.2013 9:17:33
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Poslednive 2 nedeli: Koe dete place?! Koj den sme denes?! Denje e?! Veke?! Nekoj place... Koe dete place?! хехе, Јами Мами, ме насмеја, можеби тебе не ти е смешно, ама ајде за некое време и тебе ќе ти стане смешно. Мојата прва мисла од сабајле: се раздени ли барем? (кога го слушнав син ми да станал)
RE: Вашата прва мисла наутро 26.10.2013 13:45:41
slonce1103
Prva misla utrovo : Kade e mazot mi? i me fati panika da ne go grabnal nekoj, a zaboraviv deka e prva smena na rabota.
RE: Вашата прва мисла наутро 4.11.2013 13:49:16
miana
..lele kakov haos
RE: Вашата прва мисла наутро 21.3.2014 0:18:25
Defne90 RR
Овие денови:Колку е часот,дојде ли време за антибиотикот на синко.
_____________________________ Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
(Одговор на членот miana )
Анкета
Одредување на полот.Admin Колку е веродостојно определувањето на полот со ултразвук? Вашето искуство е: