Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Вашата прва мисла наутро 19.1.2010 16:49:41
Еца
Ајде време е да станеш
_____________________________ Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
RE: Вашата прва мисла наутро 19.1.2010 16:50:22
Bogdancanka
lele pak sum se uspala
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Вашата прва мисла наутро 19.1.2010 17:20:43
Mucka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka lele pak sum se uspala i moja jutros ista je bila,i odmah si pomislih da mi stitna zlijezda to pravi, tsh mi visok...a t4 miruje
RE: Вашата прва мисла наутро 19.1.2010 19:24:15
Anushka
ах леле, Муцка, од иста болка патиме... и мене кога ми е тироидната ап-сајд-даун... живи луѓе јадам за доручек. Инаку, кога се будам, прво си помислувам: леле, денес ќе бидам подобра...
(Одговор на членот Mucka )
RE: Вашата прва мисла наутро 19.1.2010 20:53:35
Матеа
Нов ден, ново утро!
RE: Вашата прва мисла наутро 19.1.2010 22:31:19
Палешка РР
Со што ли ја заслужив оваа прекрасна насмевка. Ти благодарам Боже.
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
(Одговор на членот Матеа )
RE: Вашата прва мисла наутро 20.1.2010 12:02:05
nutelizza
кој ѕвони толку рано..?
RE: Вашата прва мисла наутро 20.1.2010 13:27:03
profesorica
нема шанси да станам
_____________________________ Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
RE: Вашата прва мисла наутро 20.1.2010 15:41:54
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka lele pak sum se uspala Да си поспијам уште малку, 10-тина минути
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Вашата прва мисла наутро 22.10.2013 12:51:42
Bethany
уф што ми се спие, можеше уште малку подолго да поспиеш (за син ми)
_____________________________ " Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
RE: Вашата прва мисла наутро 22.10.2013 21:55:54
Felly RR
За викенд: Спиј, дете спииииииииииј!!!!! За работен ден: Ајде, дете, станувај, ќе закаснимеееееее!!!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Вашата прва мисла наутро 22.10.2013 21:59:48
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR За викенд: Спиј, дете спииииииииииј!!!!! За работен ден: Ајде, дете, станувај, ќе закаснимеееееее!!! Кутро дете, таман се навикне да станува рано, ти пак и велиш спиј
_____________________________ " Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
RE: Вашата прва мисла наутро 22.10.2013 22:20:16
bucko mal
Veke podolgo vreme nautro koga ke stanam prvata misla mi e:sto ubavo vaka da ne se ide narabota,da nemoras da brzas za nikade.Sekako ova nema uste dolgo da trae
_____________________________ You have to dream if before you can do it.
RE: Вашата прва мисла наутро 22.10.2013 23:45:19
elenak
Prvata misla mi e: Kolku li e casot? Da se stanuva ili ne :))
_____________________________ You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
RE: Вашата прва мисла наутро 23.10.2013 14:43:55
Snowhite RR
Колку е саатот?
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Вашата прва мисла наутро 23.10.2013 15:47:53
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR За викенд: Спиј, дете спииииииииииј!!!!! За работен ден: Ајде, дете, станувај, ќе закаснимеееееее!!! Истоооооооо!
_____________________________ Live and let live
RE: Вашата прва мисла наутро 24.10.2013 17:41:52
masa
Periodov: da ne mi pukna vodenjakot i stavam raka dole
RE: Вашата прва мисла наутро 25.10.2013 9:07:59
Mihaela 2010
Denes: petok e aj uste denes pa vikend
_____________________________ Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
RE: Вашата прва мисла наутро 25.10.2013 21:45:09
Yummy Mammy
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR За викенд: Спиј, дете спииииииииииј!!!!! За работен ден: Ајде, дете, станувај, ќе закаснимеееееее!!! .
_____________________________ There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
RE: Вашата прва мисла наутро 25.10.2013 21:48:54
Yummy Mammy
Poslednive 2 nedeli: Koe dete place?! Koj den sme denes?! Denje e?! Veke?! Nekoj place... Koe dete place?!
_____________________________ There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
RE: Вашата прва мисла наутро 25.10.2013 22:09:17
Felly RR
Ох, леле Јами Мами, не ти е тебе лесно.... Ама штом веќе поминаа две недели сигурно малку по малку се средувате и фативте некој ред. до сите мали и големи плачковци!!!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Вашата прва мисла наутро 26.10.2013 9:17:33
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Poslednive 2 nedeli: Koe dete place?! Koj den sme denes?! Denje e?! Veke?! Nekoj place... Koe dete place?! хехе, Јами Мами, ме насмеја, можеби тебе не ти е смешно, ама ајде за некое време и тебе ќе ти стане смешно. Мојата прва мисла од сабајле: се раздени ли барем? (кога го слушнав син ми да станал)
RE: Вашата прва мисла наутро 26.10.2013 13:45:41
slonce1103
Prva misla utrovo : Kade e mazot mi? i me fati panika da ne go grabnal nekoj, a zaboraviv deka e prva smena na rabota.
RE: Вашата прва мисла наутро 4.11.2013 13:49:16
miana
..lele kakov haos
RE: Вашата прва мисла наутро 21.3.2014 0:18:25
Defne90 RR
Овие денови:Колку е часот,дојде ли време за антибиотикот на синко.
_____________________________ Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
(Одговор на членот miana )
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?