Annet -> RE: Белег на телото (15.1.2012 9:01:11)
|
isto i kaj nas,isto,toa e koga proveruvale kolku prsti si ovorena pa ubavo"zbrcale" i kaj iva se poznava ,lele mnogu se plasam da ne ostane trajno,koga place i se vcrvuva i pomodruva duri,mi velat ke se isgubi,ama koj znae,daj boze;-)ima nadez...........neznam dali e za kozen lekar ili ne,neznam.................. ИЗВОРНА ПОРАКА: dushice kerkami se rodi so dva belega eden na celoto eden na ocniot kapak crveni se i eve posle 40 dena nejze uste i stojat i kapilarite na ocnite kapaci i se poizrazeni koga ja prasav pedijatarkata vo bolnica sto e toa ona mi rece ,,strkot sto ja nosel" inace vo sistina se porodiv i tamu ja vodese dr Meri Zip celo vreme ona ne sakase da mi kaze sto i e toa i zosto se pojavuva i mi vika zosto sum sakala da go znam toa nemalo potreba mene me interesira sto e toa i sto go predizvikuva da se pojavi i dali voopsto ke i se izgubi zosto toa na cekolo i e malo kolku edno nokte ama drugiot i go zafaka celiot kapak[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|