Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
pravam sveka dva saata ja sum vo sveka pozicija, sreka shto vezbav joga tolku godini pa kolku tolku umeam da izdrzam Dur ne se pojavi jas ke zategam muskuli i ke ispravam kichma
pravam sveka dva saata ja sum vo sveka pozicija, sreka shto vezbav joga tolku godini pa kolku tolku umeam da izdrzam Dur ne se pojavi jas ke zategam muskuli i ke ispravam kichma
еххехе и јас го правам истото само неможам да издржам толку многу како тебе, јас сум срекна ако успеам да стојам така некоја минута
заедничко туширање и да си легнеме заедно и да си се гушнеме.
И мене мм секогаш сака да ме намами заедно да се тушираме, ама јас ич не сакам! Дали дека имаме туш кабина и тесно ми е... Не знам зошто, ама косата ми се крева кога ќе ми рече заедно да сме се туширале!
Порано после секс обавезно делевме една цигара во кревет, ама сега поради бебушот излегуваме на тераса и пушиме, па се вртиме секој на своја страна во кревет и спиеме. Не сме многу по гушкањето
Ako sme premoreni,jas se tusiram obavezno-on zaspva.A ako ne sme premoreni si gledame TV,si se galime i si pieme ili vince ili pivce i si girckame nesto....
Се мислам и мислам и мислам и не ми текнува што е најдобро после секс. Изгледа треба да се мислам и мислам и мислам кога последен пат се случи тоа, пред 10 или повеќе дена? Мм ќе си најде љубовница
Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Што е ова бе, сите спиете после секс? Изгледа само јас се расонувам, и баш затоа во последно време не ми годи секс пред спиење, тогш јас почнувам да раскревам, да чистам, ко на село по метењето двор што ги познавале ... треба да се смени тактика, навивање саат посабајле Да резимирам, после секс мене ми е најдобро да одам на работа...
Што е ова бе, сите спиете после секс? Изгледа само јас се расонувам, и баш затоа во последно време не ми годи секс пред спиење, тогш јас почнувам да раскревам, да чистам, ко на село по метењето двор што ги познавале ... треба да се смени тактика, навивање саат посабајле Да резимирам, после секс мене ми е најдобро да одам на работа...
Вака беше дур не дојде детето, сега што побрзо ја завршуваме таа работа и капут на спиење, да се ќари време
kolku si me nasmeala, bravo za energicnost taka treba mm po aktivna nok koga ke me vidi da rabotam nesto me zeza aaaaaaaa znaci taka treba tebe da te motiviram da se razvrednis