arh_diz -> RE: Променливо расположение во бременоста (25.4.2012 11:09:10)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: meU87 Кои беа убавите промени физички, психички кои ви ги донесе бременоста. Кои се благодетите на бременоста, за вас??? За оваа тема бев поттикната од фактот што постојано нешто не ми чини од кога сум бремена. Се нервирам што се осеќам како балон, се нервирам што ништо не ме собира, рацете ми испукаа, како лишаи ми се појавија, зглобовите ме болат, на нозете ми се појавија капилари, по цел ден го преспивам, неможам да се движам слободно, се во тренерки и широка облека ми е смачено и сл... Но, денес кога ја миев косата сфатив дека еднаш неделно ја мијам, за разлика од порано кога ја миев преку ден, сега не ми се мрси и покрај тоа што ми расцвета преку ноќ, сега ми е убава и права. Порано користев преса за да ја исправам, а сега нема потреба. Градите ми се зголемија, а одсекогаш сакав поголеми гради [sm=smiley36.gif], е сега се гледат и на нив вени, но кога е деколте ов прашање вени нема, а изгледот е прекрасен [sm=jezicek.gif] Никој не ми замерува и не ме прави луда кога ќе кажам дека ми се јаде некое овошје или нешто за што уште не е дојдено време, туку бараат да ми најдат и донесат. Ова не дека сакам да се лигавам, туку навистина ми се пријадува од време на време чудни работи .... До крај ќе видиме што се ќе биде [sm=smiley36.gif] Како е кај вас, кои се убавите, позитивните промени кои ви се случуваат???
|
|
|
|