Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Aj cestito! Se nadevam dobro ke se zabavuvate kako moderatori!
Ne znam zasto tolku tragicno se sfakaat promenite. Pa i vo najdobrite rabotni organizacii, rakovodstvoto se menuva od vreme na vreme za da se vnesat novi idei i elan. I najdobriot direktor da e, na 4 god go menjaat, sto ne znaci deka nema pak da se vrati na istoto mesto ako e dobar... Priroden proces.
Модератори на поединечни форуми се: Забременување - Melanija RR
Бременост - Martins Mom RR
Бебе - sandriana RR
Дете - Deluxe RR
Партнерство - Octavia RR
Семеен живот - rina13 RR
Заедница РР - Bethany RR
Се надевам дека новите модератори ќе внесат свежина и многу позитивна енергија на страниците на РР!!!
Najgolemi cestitki za site...
posebno mi e drago za sandriana - sekogas ima korisni i konstruktivni soveti, a tebe cipi ripi mila ti go prepushtam mozhebi ne glavniot ama definitivno najoset_liviot forum za partnerstvo.
Good luck girls
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 10.8.2013 9:24:28 >
Честитки девојчиња, со лесно модерирање! Посебно ми е драго за Ципи Рипи, отсекогаш мислев дека ќе биде одличен мод! Заедница ја препуштам на Бетани, можеби не е најубавиот, ама сигурно е најдинамичниот дел од РР Have fun!!!
Фала Андрианче за пофалните зборови, и на сите членови за честитките. Благодарам и на РРаја тимот за довербата. Се надевам на коректна и конструктивна дружба, како и до сега.
Честитки до новиот Администратор Vezilka RR и до новите модератори Martins Mom, sandriana, Deluxe, Cipi Ripi, rina13 и Bethany
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни