Beatris -> RE: Кои се РР модератори? (23.5.2013 9:29:28)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie RR Чуствувам должност и јас да пишам тука. Уште 2008 почнав да договарам започнување на РР во Македонија, 2009 ја имавме веќе РР во Македонија. Од тогаш до Октомври 2012, многу работи научив при работата и растот на РР. Моето заминување од компанијата мислев нема да значи и заминување од РР, посебно во период кога ми е најпотребна и кога лично искусив дека направив нешто корисно за многу мајки и родители во Македонија. Сметам дека заслужив за кратењето на некои привилегии на моето корисничко име да бидам барем известена. Незнам кој го направи тоа и на чие барање, но сигурно некој кој знае дека тоа корисничко име беше првоотворено на РР со тие привилегии. Исто така, тимот модератори и администратор кои јас ги оставив незаслужено беа напаѓани, надвор од сите правила на РР и оној кој требаше да застане од нивна страна не го направи тоа, туку постапи спротивно, за што крајно сум револтирана. Начинот на кој модераторите и администраторот заминаа го кажува нивното ниво и почитта која ја имаат кон РР, не направија хаос, јавно напаѓање на водството и масовно напуштање на порталот како што вообичаено станува на многу од РР порталите во регионот, а го имаше еднаш и кај нас. Сметам дека сите тие заслужија барем една благодарност за се што досега правеа и направија за РР. Молам тимот од Македонија и тимот од Словенија јавно да се заблагодарат на досегашните модератори, како и за нивниот начин на предавање на одговорностите на други модератори. А за идните модератори и администратори, честитки и од мене и секогаш имајте почит кон работата и трудот што ја направиле вашите претходници, зашто сега ќе ја почуствувате тежината и одговорноста на нивата функција модератор, односно администратор. И да Фелли те молам и од кај мене тргни ја наставката РР, чуствувам дека јас ја сакам РР , но таа веќе не ме сака. [sm=bravo.gif] Јуле, за мене секогаш ќе останеш една и незаменлива, независно од успешноста на РР! [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|