mommy_angels RR -> RE: Секс за време на бременоста (12.2.2014 9:05:48)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19 Vi zablazevam iskreno, mene maz mi ne saka da me zadovoluva [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] veke sum 23 nedela i do sega se na se imame tri pati legnato, stvarno e zloba, ajde sega bese bolen i jas imav infekcija no sega se saniravme i mu vikam sakammmmmmm toj vazi ovie denovi :( se plasi mi vika mu bilo sube i ne znam uste so se. A doktorite ni vikaat da da mozete slobodno, posledniot pat koga bevme na skrining doktorot prvo mu objasni kako toj da si napravi samo pregled za da e siguren deka nema infekcija i vika sega nema svrsuvanje vo nea a posle 33 nedela se vo nea taka ja hranite postelkata, i plus ke i go olesnite poroduvanjeto. I mu vika ako sakas sleci se jas da te pregleadam mojot koga pocna da meni boja na lice vika ne ne ve razbrav sam ke se pregledam, i taka da mi se pozalam osven stoo me guska ,gali po stomaceto i masira nisto drugno ne saka da mi pravi, a jas iskreno sum izgorena :( od zelba Бебенце 19 ,абе какви плачки.Само строго,закани му се или тој нека почне да си исполнува должноста или кажи ќе бараш друг да си заврши неговата работа [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Патем кажано ,маживе се тешки к****,лесно даваат,а и за без пари,само поттикни го [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Шала на страна,сите се плашат ,ама на крај попуштаат
|
|
|
|