lindicka -> RE: Спонтан абортус (15.4.2011 13:36:41)
|
Eli07 fala za porakata. Konecno dobiv na 38 miot den. Mnogu se plasev da ne se iskoplicira rabotata, citav i sto ti se slucilo na tebe niz forumot, mnogu mi e zal sto si go prezivela ova. Se nadevam deka kje zavrsi naskoro se ova, i kje ima i ubavi denovi. Kako sto veli narodot, nekoj trpi maki porano, nekoj podocna, da se nadevame deka nasite maki se ovie porano i ponatamu kje imame samo ubavi raboti. Inaku, sakav da prasam i koi pregledi sleduvaat po zavrseniot ciklus? Treba da odam na kontrola po dobien cikluc, sakam da znam sto me ocekuva tamu. Mi se smaci od odenje po lekari vekje. Pred da zabremenam se ispitivav se, aj zabremeniv i mi se sluci gubenjeto na deteto. I uste ova, ne znam kako im e na drugite, ama ja i po skoro dva meseci od slucuvanjeto, ne mi e polesno, Velat vremeto leci, ama jas sekoj den koga kje stanam si poplacuvam malku, a ete vcera slusnav deka edna prijaletka e bremena vo istiot mesec vo koj i trebase da bidam i jas. Se izraduvav za nejze, ama koga si dojodov doma se utepav od placenje za moeto izgubeno bebe. I uste ednas kako moze nekoj da mi kaze koi pregledi sleduvaat na kontrola po dobien ciklus? Vi blagodaram
|
|
|
|